Lengre og fyldigere hår (Anne-Louise)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Lengre og fyldigere hår

Hei dere.

Det siste året har jeg faktisk vært så dum og gå fra lys til mørk, deretter angret også gått tilbake til lys igjen nå.. DETTE har slitt masse på håret mitt, og dermed har mye falt av.. Vet at B-vitamin skal hjelpe utrolig mye på både hår og negler, men så har jeg ikke akkurat mye mangel på B-vitamin! Her er det rett og slett blitt slitt og brukket av.

Første dagen jeg gikk fra mørk til lys så brukte jeg bleking på butikken, altså med hette! Virkelig det dummeste man kan gjøre. Når hetten skal av så drar du med deg store mengder hår som sitter igjen. Og dermed har jeg ganske så tykt hår på toppen og "gjennomsiktige" tupper.

Har lest fra mange andre bloggere der ute at de bruker HairCare, er dette kun sponset innlegg de er nødt til og skrive om? Eller fungerer det faktisk?Vet også at det finnes mange gode hårkur, selv så bruker jeg ofte hårkur som hjelper på mykt og glansfullt hår. Men jeg ønsker gjerne lengden tilbake.

Jeg har aldri slitt med håret mitt før nå, før den hetta spiste det opp!

Hva er deres anbefalinger? Hva har dere prøvd ut og hva kan dere fortelle om det?

Legger ved før bilde, håret er 10-20 cm kortere og mye tynnere nå!

Ha en super dag.

Anne-Louise Unhjem • 02.02.2017 kl.12:17
  Mine beste tips er å kure håret, gjerne ta i OlaPlex i lengdene da du kommer ut av dusjen, ikke børste vått hår - og klippe tuppene ofte.

  Jeg har ikke prøvd selv, men har ikke så stor tro på at det finnes produkter som skal få håret til å vokse fortere.. Jeg har hørt at det skal hjelpe å skylle håret med kaldt vann, har ikke prøvd det heller - kaldt a gitt! :p

  Hilsen ei som ønsker seg langt hår :)
  02.02.2017 kl.12:32
  Camilla: Hei Camilla, det er nok mye kjerringråd som er ute og går. Som vaske håret i kaldt vann.. Men det skal faktisk hjelpe deg med og lukke hårstrå, dermed mister du også mindre hår etter dusj :-) Alt som har med piller og gjøre er veldig skeptisk, derfor tenkte jeg om noe mulig hadde en anbefaling på det :-) Men man må nok smøre seg med tålmodighet.. Takk for kommentar!
  02.02.2017 kl.12:24
  Så fint! :-D
  02.02.2017 kl.12:32
  Gina Elena: Tusen takk, skulle ønske bare lengden var der enda :-)
  02.02.2017 kl.18:20
  Ikke vaske håret for ofte

  Kure med naturlige oljer

  Ta tilskudd av b-vitaminer, gjerne også tilsatt ting som silica og ølgjær

  Drikke nok vann og næringsrik mat

  :)
  02.02.2017 kl.22:39
  Iselin Renée: takk for råd! Nå dusjer jeg håret hverdag, dessverre ... skal bli flinkere til og la det ta til seg naturlig fett før jeg tørker det ut hverdag :-)  Kommenter her