VI ALLE KAN GJØRE EN FORSKJELL (Anne-Louise)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

VI ALLE KAN GJØRE EN FORSKJELL

God kveld dere.

Helgen har jo vært spennende i seg selv, Heh. En lang fylle dag på fredag, go cart og morsomheter på lørdag. Må si jeg virkelig savner tiden jeg konkurrerte mye hest når adrenalinet kicket inn på go-cart banen i går! Eneste jenta, og likevel blant topp 5!!

Hesten skal selges, det kan jeg si med hånden på hjertet at det er den tyngste avgjørelsen jeg noengang har tatt.. jeg kommer til og savne henne så utrolig mye, etter 4 år som partner in crime... men nå er hun på topp, og det er da pengene også er på topp. Skal man få igjen mye av det tapte så er tiden inne nå.. Heldigvis så slutter jeg ikke 100%, jeg gjorde en liten investering i et føll i Danmark for 2 år siden. Nå kommer hun endelig til Norge i sommer!

Dette er starten på et nytt kapittel i livet, og jeg gleder meg virkelig mye.

Som mange av dere sikkert vet så har jeg slitt endel med depresjoner det siste året. Det har gjort så jeg også har slitt endel med og kontrollere følelsene i kroppen! Jeg regner med at over 40% kvinner i Norge sliter med akkurat dette, og dermed er dagene ekstra vanskelig og gå igjennom når man har så lett for og svinge på humøret.

Det letteste er og kunne snakke om det, ikke være flau over hva du kanskje går igjennom eller har slitt med. Jo lettere du kan gi av deg selv til andre, jo lettere er det også og kunne forstå.

Med det så vet man kanskje når en person ønsker og være alene, uten at du skal tro du har gjort noe galt. Jeg syntes det er så lett og kunne dømme folk i dag, bare rett og slett se over en og hver skuldre. Hvordan skal vi da kunne kommunisere med andre uten og tenkte at det er noe rart ved dem?

Uansett hva eller hvem, så går vi alle igjennom en tung tid. Vi alle som hver sliter med noe som tanker, kjærlighet, sinne, utmattelse, Osv. Lærer man og forstå seg selv, så lærer man også at de gode tingene kommer til de som etterhvert klarer og gi.

Ta vare på deg selv, og ikke minst andre! Vi driter oss ut, men vi er mennesker med verdier til høye grader i forskjellige str, former og høyder.

Ha en utrolig flott søndags kveld.

Anne-Louise Unhjem • 05.02.2017 kl.23:48
  fint skrevet! stå på <3
  06.02.2017 kl.08:49
  Hege Kristin: tusen hjertelig <3
  06.02.2017 kl.14:31
  så nydelig skrevet. jeg er helt enig. man må lære bedre å sette pris på hverandre og respektere hverandre. det er ikke lett og man trenger ikke være venn med hver og en av den grunn, men respekt er det mange som glemmer. ta vare på deg selv. :)

  du har en veldig fint blogg. jeg liekr hvordan du skriver. :)

  kom gjerne innom min blogg også.

  og lykke til med den nye hesten mens du tar farvel med den gamle. <3 det er absolutt ikke lett. måtte ta farvel med 2 huskyer og valpene deres i fjord.
  06.02.2017 kl.14:57
  Cathrine: tusen takk for en fin tilbakemelding :-) jo lettere man godkjenner hverandre for den personen man er, jo lettere er det også å forstå :-) veldig trist og høre, vi har selv 2 huskyer hjemme! Nydelige hunder :-) tar med glede en titt på din blogg!  Kommenter her