OPPSKRIFT FOR FET HUD (Anne-Louise)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

OPPSKRIFT FOR FET HUD

Hei dere.

 

Nå har jeg slitt endel med fet hud en god stund, og med det så har jeg seriøst prøvd ut absolutt alt!! Fra hudkremer til skrubb, ansiktsmaske, damp.. Osv!

Endelig har jeg funnet den som absolutt gir meg en nydelig glød i huden, mindre fett og samtidig har jeg fått så utrolig ren hud. Man skal virkelig teste seg frem før man finner det som passer deg best, din type hud og samtidig hva du tåler.

Vi har alle forskjellige hudtyper, og jeg ser veldig mange sitter med ansiktsmaske flere ganger i uken. Dette er ikke bra for huden din i det heletatt! Selv drev jeg ofte med dette, og til slutt så var huden min så sliten og små tørr noen steder, mens andre steder var fet. Dermed måtte jeg roe meg ned og la huden få litt pause og fred, samme med sminke!

Nå er jeg blitt utrolig flink til og legge fra meg sminke kosten i ukedagene, noe er vel fordi jeg trener endel samtidig som jeg tar solarium på kveldene. Derfor rekker jeg aldri og sminke meg før jeg må ta sminken av igjen!

Nå skal jeg vise dere produktene som jeg har startet med;

 

Her kan dere få kjøpt en prøve pakke til kun 200 kr på vita. Helt fantastisk produkt!

Følger med såpe som du vasker huden med, rensevann og hudkrem til sist.

Nr 1.

Vask deg med vann i ansiktet før du smører såpen rundt. Deretter vasker du såpen av ansiktet, du vil merke at huden din allerede kvitter seg med alt av olje du har i ansiktet.

Nr 2.

Dette er rense vannet. Bruk en pad som du drar forsiktig igjennom alle områder på huden din, dette trenger du ikke og vaske av igjen.

Og tilslutt nr 3!

Dette er kremen, som du påfører etter bruk av nr 1 og 2.

Serien er uten olje og alkohol, helt naturlig som gir deg en fin glød tilbake igjen i ansiktet. Prøve pakken vil vare i Ca 2 uker, med det kan du fint prøve deg frem før du kjøper serien i store flasker.

 

Tips eller triks? Fortell meg gjerne.

Nå blir det trening før en avslappende runde i solarium.

Ha en super fin dag.

Anne Louise Unhjem • 06.02.2017 kl.11:32
  Så bra tips! :D ha en fin dag!
  06.02.2017 kl.14:55
  Susanne: tusen takk :-)
  06.02.2017 kl.12:29
  Gode tips! :)
  06.02.2017 kl.14:56
  Victoria Larsen: tusen takk :-)  Kommenter her