DET HAR SKJEDD GANSKE OFTE NÅ (Anne-Louise)
Hjem Add Om meg Kontakt

12

DET HAR SKJEDD GANSKE OFTE NÅ

God kveld dere!

Nå er dere vel nysgjerrige på hva som har skjedd, jeg merker selv at det faktisk begynner og bli ganske så ille. Et stort problem faktisk!

Jeg bytter bil raskere enn jeg faktisk kjøper klær, og nå er det kommet bil nr 5 i løpet av 3 år.. Utrolig nok så har jeg gått lei, en god grunn eller rett og slett blitt lurt.

Bil nr 1.

Denne fikk jeg i 18 års gave av min far, nydelig og utrolig god bil. Audi A3 2008 modell S-line. En bil som tok meg fra A til B, men så var det dette at jeg drev med hest. Så etter 1 års tid måtte jeg bytte til en større bil som kunne trekke henger.

Så etter jeg kvittet meg med bil nr 1 så gikk jeg over til en Ford Kuga 2010 modell med 4X4. Utrolig flott og ikke minst praktisk bil a dere!! Men så kommer det sommer, jeg hadde vinter bil. Uten henger lappen! Så hvorfor ikke bytte den inn i en cabriolet?? Så deilig!

Nå som jeg endelig fikk byttet inn i en super Audi A3 cabriolet 2009 modell var alt helt perfekt!! Men der fikk jeg et problem igjen.. Heldigvis når sommeren var over da, jeg hadde bilen min i min X sitt navn. Og når det ble slutt mellom oss etter 4 år så ente bilen min hos han, selvom jeg betalte på den! Men jeg hadde ikke mulighet til og cashe den ut, dermed overtok han alt og fikk en kjempe fin "vinterbil"

Nå måtte jeg jo ha en ny bil!! Og det ganske så raskt.. Så jeg dro til en forhandler i Oslo som solgte en nydelig Audi A3 2014 modell S-line. Denne SKULLE jeg ha og kjøpte samme dagen.. det var kanskje ikke så lurt, for det var masse masse feil med den.. ikke fulgt opp med noe og små bulker som jeg ikke hadde sett! Vi hadde rett og slett blitt lurt av forhandler da bilen ikke var som vi ble fortalt og nøkkelen sluttet og fungere etterhvert.. Her måtte vi heve kjøpet, og jeg var uten en bil igjen..

( dessverre ingen bilder )

Nå ble jeg desperat, og gikk til verk med og lease en bil.. Heh! Kjempe smart... Jeg forelsket meg i en Audi A3 2017 modell s-line, akkurat som jeg ønsket den! Jeg designet den faktisk selv som jeg ønsket, og den var ikke kommet til Norge enda. Så nå måtte jeg vente i 3 uker, men så heldig som jeg var så fikk jeg låne en bil av Audi i mens!

Bilen kom til meg og jeg bare elsket den!! Men etter 2 mnd så fant jeg ut (dum som jeg var) at jeg kastet ut penger av vinduet.. på en bil jeg aldri hadde eid og aldri kom til og eie.. Så jeg fikk noen til og ta over leasing avtalen min, og dermed fikk igjen mye av depositumet jeg la inn.

Jeg ville ha en bil som var min! En jeg ikke trengte å gå og være redd for fikk en ripe.. Hm... hva skulle jeg gjøre nå?

Jeg hadde verdens beste pappa som ga meg depositum penger på ny bil, så her hadde jeg mulighet til og legge inn endel.

Jeg ville ha cabriolet igjen, og et annet merke enn Audi!

Jeg fant den feteste bilen på nettet innenfor min penge grense, BMW Z4 2010 modell !! Jaaa, den skulle jeg ha og det nå!

Så utålmodig som det jeg var så kjøpte jeg denne bilen, og jeg angrer så absolutt ikke.

Hvor lenge vil jeg ha denne bilen før jeg merker at jeg trenger mer plass?

Uff, jeg lover og skjerpe meg.. og jeg skal ta vare på denne! Utrolig fornøyd hvertfall :-)

Har dere noen fine historier med raske kjøp? :-)

Ha en utrolig flott kveld!

Anne Louise Unhjem • 07.02.2017 kl.22:25
  Haha :D Morsomt innlegg. Ha en fin kveld videre =D
  07.02.2017 kl.22:32
  Christina Larsen: tusen takk! Ha en flott kveld videre du også :-)
  07.02.2017 kl.22:49
  Så artig! Den bilen du har nå, er jo gull! Den er super fin :-D
  07.02.2017 kl.23:06
  Victoria Larsen: takk! Jeg er utrolig fornøyd med bilen, nå får det bare vare :-)
  08.02.2017 kl.01:30
  Leaser du den du har nå?:) eller casha ut? Hvordan i huleste har du råd til dette? Haha
  08.02.2017 kl.09:29
  Anonym: nei, den jeg har nå har jeg lån på :-) og det koster meg noen tusen lapper hver mnd! Så når hesten er solgt så legger jeg inn alle pengene i bilen så jeg får en bil uten lån. Sånn er hvertfall planen! Derfor er jeg evig takknemlig for at jeg har ridd opp stjernen min så jeg får igjen endel penger for hun :-) jeg har ikke den beste økonomien, men det går rundt. Får inn endel penger av bla, forryttere og andre ting :-)
  08.02.2017 kl.10:04
  Denne må du ha en stund😉👍
  08.02.2017 kl.12:18
  Anonym: det skal jeg :-)
  Anonym
  08.02.2017 kl.13:23
  Men hvertfall to av de står du som del eier, så er jo ikke du som står på lånet.
  08.02.2017 kl.15:03
  Anonym: jeg betaler for bilen jeg har i dag, hver minste krone og øre. Med mitt depositum på endel penger som er i bilen :-) bilen kan stå på hvem som helst i familien eller ikke, men det er jeg som må betale :-) står man som del eier og ikke betaler så får del eieren inkassobrev i posten :-) enkelt og greit!
  Danie
  01.03.2017 kl.14:10
  Hvordan har du råd til en bil til omtrent en halv million? Hva jobber du med?:)
  01.03.2017 kl.18:02
  Danie: bilen kostet ikke så mye, var veldig heldig når jeg kjøpte cabriolet på vinteren så fikk prutet endel. Også hadde jeg komf pengene mine samt en snill pappa som la inn innskudd :-) resten er lån som jeg betaler hver mnd :-)  Kommenter her