hits

Unhjem

- beauty is an inside job -

Ganske så fornøyd

  • 06.12.2017, 21:54

Jeg bare må meddele noe helt fantastisk! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og fått et bedre resultat!! Det er helt sikkert mange av dere som allerede bruker disse kostene, men jeg fikk de først i posten i dag. Så nå kan jeg faktisk legge sminken perfekt uten å måtte etter - bruke en finger så kantene blir bedre. Det beste av alt var at jeg faktisk fikk et gigantisk sett, så nå har jeg en kost til hvert pudder og kremer. Enda bedre, så er det heller ikke så dyrt. Du kan kjøpe hele settet hos www.blivakker.no :-) Har dere prøvd det ut? Hvis ikke er det virkelig vert pengene, eller kanskje noe man kan ønske seg til jul!

Bildene jeg tok er med telefonen, og kameraet er dessverre ikke det beste om dagen. Av en eller annen grunn så har laderen til kameraet mitt forsvunnet... Så innen jeg får kjøpt meg nytt så må jeg dessverre bare gjøre det beste ut av det :-)

Dagen i dag har vært så rolig og stille, fikk faktisk gå tidlig i fra jobb da vi ikke har så mye å gjøre nå før jul. Så ble litt hjemmekontor mens jeg fikk ryddet, vasket og stelt leiligheten. Denne tiden er så deilig, så koselig at jeg ikke kan beskrive det engang. Dessverre også en tid man lett legger på seg hvis det blir for mye kos, Hehe. En venninne av meg kom på besøk, Camilla. Og jeg fikk kastet på henne en søppelsekk med klær som jeg uansett hadde planer om å kaste, så endelig fikk jeg ryddet bort litt ekstra samtidig som hun ble fornøyd. Må tro stakkars frøkna måtte hjem og rydde plass i sitt eget skap nå!

 

Ha en fin kveld.

Anne Louise Unhjem

2 Kommentarer

Victoria Larsen

07.12.2017 kl. 00:31
Åh, så utrolig heldig!!

Anne Louise Unhjem

07.12.2017 kl. 07:41
Victoria Larsen: løp å kjøp :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Anne Louise Unhjem

for business - Annelouiseundhjem@gmail.com Instagram profil - Anneundhjem Snapchat profil - Anlo

Categories

Archive

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no