hits

Unhjem

- beauty is an inside job -

Unn deg selv julekalender i fra NYX

  • 07.12.2017, 18:23

Hvorfor ikke unne seg selv med en julekalender i fra NYX med de flotteste fargene til leppene du kan finne ? Du finner den på www.blivakker.no!

Jeg ble faktisk ganske så overrasket over hvor sykt fine de var, jeg mener Wow! Tror jeg fylte opp en hel sminkepung jeg nå med leppestift, kun fordi jeg ikke klarte å vente med å åpne de.. Der har vi meg i et nøtteskall, gjem bort julegavene - jeg lager gjerne et tittehull! Husker i fra da jeg var liten, så var jeg super flink til og pakke opp gaver, gjerne så du ikke så at jeg har vært der. Pakket det pent inn igjen med ny tape, før jeg la den tilbake under treet. Så når vi først åpnet opp pakkene på julaften så hadde jeg det lureste smilet og lille fnisingen.. Ofte klarte jeg og si «jeg tror det er den barbien med den hesten jeg» så knakk hele gjengen sammen før de skjønte at jeg faktisk hadde lurt nesa mi oppi alle pakkene. Er det ikke sånn det er å være barn? Savner litt den tiden jeg, ingen bekymringer.

Men tilbake til kalenderen. Her har du hvertfall alt du måtte trenge og kanskje litt mer, siden en venninne var på besøk i går så fikk hun faktisk med seg halvparten av kalenderen. Jeg har så mye sminke at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av alt sammen!

Snart bare 2 uker igjen til jul! Er det ikke sykt? Også er vi snart inne i det nye året også, der jeg faktisk bruker 1 mnd på og venne meg til å skrive 2018.. Men tro meg når jeg sier at 2018 skal bli mitt beste år, jeg har så mange planer. Så jeg lover dere mer action på bloggen fremover :-)

 

Anne Louise Unhjem

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Anne Louise Unhjem

for business - Annelouiseundhjem@gmail.com Instagram profil - Anneundhjem Snapchat profil - Anlo

Categories

Archive

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no