Anne-Louise - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God kveld!

Endelig har jeg plassert meg godt under dyna i sofaen, etter en lang arbeidsdag. Det føles fantastisk godt å kunne ro ned pulsen 2 hakk, spise god middag og sette på en film.

På veien hjem i sted gikk jeg innom postkassen som vanlig.. Men gleden er alltid like stor når jeg ser det står «cosmobeauty» på en pakke!! Jeg kunne ikke vente med å åpne den, blir nesten som en liten jente på julaften. Sminken i fra cosmobeauty har gjort huden min fresh uten urenheter, uansett hvor mye sminke jeg skulle ta på meg. Naturlig fin og matt farve i ansiktet.

Nå kjører cosmobeauty en konkurranse på sin Instagram profil! Sjekk ut - cosmobeautynorge på Instagram.

                   

Av alle produkter jeg tidligere har prøvd så er det absolutt ingen hemmelighet at det er mineral makeupen fra cosmobeauty som har kommet for å bli. Tidligere har jeg som regel alltid prøvd ut noe nytt for hvergang jeg er ute å kjøper meg sminke, men dette er jeg kanskje ikke alene om?

Neste innlegg tenkte jeg å legge ut step for step hvordan jeg påfører min daglige rutine med sminke dersom dette er av interesse.

                    

Dersom du ønsker å ta en titt på flere godsaker disse fantastiske jentene kommer med trykker du rett inn på linken - Www.cosmobeauty.no

 

Ha en fantastisk kveld videre.

(Sponset innlegg)

 • 2

  Hva betyr det egentlig når du hater en person? Tenker du noengang over hvorfor du rett og slett velger å hate?

   

  Hat er et sterkt ord, som ofte blir brukt uten at vi egentlig mener det. «Jeg hater deg» eller «jeg hater eksen min» er setninger som kan bli sagt uten at vi reflekterer over betydningen av ordet.

  Alle mennesker er ulike og definerer følelsene ulikt. Hat er en intens og sterk følelse av å mislike, forakte eller avsky noen. Det kan være sinne, mistillit eller en følelse av å ha blitt krenket.

  Hat kan også utløses av mindre traumatiske opplevelser, som at du føler deg tråkket på, eller at en kollega krenker deg foran andre. når du bare er sint, vil følelsen som regel gå relativt fort over. Dersom du virkelig hater noen, er det en følelse som vedvarer over tid.

  - Stort sett kommer disse dype følelsene av hat etter å ha blitt behandlet feil, eller om noen har gjort noe galt mot deg.

   

  Hat kan også ha en viktig funksjon med å hjelpe deg til å sette grenser og ta avstand. På et tidspunkt er det likevel lurt å gi slipp. Bitterheten og hatet går kun ut over deg selv.

  Alle følelser er basert på et valg, også hat: «Jeg velger å føle det hatet jeg føler», «Jeg velger å fortsette å føle hat, og ingenting skal endre på det». Når du tror du ikke har et valg, oppleves situasjonen som låst, og som noe du ikke kan gjøre noe med. Men det kan du !

  Tenk på disse punktene, gi opp å hate for en dum grunn.

   

  ? Hvordan påvirker denne situasjonen deg og ditt liv akkurat nå?

  ?Hvor mye tid og energi bruker du på å hate?

  ?Hvordan forholder du meg til dine foreldre, din eks eller andre med ditt hat? Med avstand, anklager, krangler, rettssaker, drama eller hevntanker?

  ?Hva ligger i hatfølelsen? Berettiget eller uberettiget kritikk av den andre, sinne, vemmelse, hevnlyst, sjalusi?

  ?Hvordan akter jeg å forholde meg til denne personen fra nå og framover?

  ?Hvordan kan jeg leve mitt liv på den beste måten for meg?

   

  Tenk deg om, legg fortiden bak deg og la tiden gå. Det hjelper ingen, uansett om du har en grunn for å hate personen eller ikke.

  Ikke hat kun fordi en annen hater, aldri snakk for andres handlinger.

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Hva er egentlig kjærlighet? Forelskelse?

   

  Det er et spørsmål vi alle stiller oss engang i livet.. Vi har alle elsket noe/noen, og det å sitte igjen etterpå med en følelse på hvorfor den kjærligheten tok slutt? «Var jeg forelsket?»..
  Du kan ikke beskrive den følelsen du har når du elsker en person, den er vakker.. Den kribler i kroppen din, adrenalinet pumper..

   

  Selvsagt går følelsene over etter hvert, noen er forelsket i flere år, men for de fleste så går det over til kjærlighet som gir grunnlag for samboerskap, ekteskap og etter hvert felles barn. Det er da utfordringene starter for alvor. Det er da det er viktig å hente fram de viktige minnene, de øyeblikkene dere kjente for første gang på forelskelsens rus.
  Noen ganger kan en gryende forelskelse mellom to mennesker være starten på et langt og varig ekteskap som gir dere felles gleder gjennom et langt liv, med barn og barnebarn, med de gleder og sorger livet ellers byr på.

  Noen forhold varer livet ut, det er dessverre de færreste som får oppleve det, men det skjer. Det er beundringsverdig å holde ut med en og samme person i tykt og tynt gjennom et langt liv.

  Kjærligheten er hovedingrediensene i et hvert forhold. Uten kjærligheten varer ingen forhold.

   

  Bare det å oppleve å få bli gammel sammen, slippe å være ensom, å ha noen som elsker deg betingelsesløst og varig, med hud og hår, med mangler og rynker. Det er en gave som ingen kan vite på forhånd om man får oppleve eller ikke. Livet er uransakelig.

  Ingen mennesker, ei heller i Norge kan leve uten at man møter glede, nytelse, sorg og sinne, kanskje hat og kjærlighet. Det er det som er så fascinerende med alle disse dager kalt livet. Man vet aldri hva morgendagen bringer. Heldigvis.

   

  Bruk livet ditt til å ta vare på kjærligheten til dine nærmeste, de du har rundt deg og din familie. Noen kloke hoder mener at kjærligheten er meningen med livet.
  Livet henger i en tynn tråd, siden vi vet så lite om morgendagen så er det disse dager vi lever vi velger å kalle livet. Det skjer uforutsette ting vi ikke kan kontrollere. Vi kan komme ut for sykdom, ulykker, eller vi kan få problemer på andre måter som gjør livet vanskelig.

   

   Det er når man er på det mest sårbare at man trenger sine kjære. Kjærlighet finnes i alle alder, det er aldri sent og kunne elske noen.
  Ikke gi opp kjærligheten for en liten ting, åpne hjerte ditt.. Spre den indre gleden du har, ikke vær redd for å vise hvem du egentlig er.

  Aldri knus en annens kjærlighet for grådighet eller misunnelse.

   

   

   

   

   

   

   

   

  '

  Anne Louise Unhjem
  Snap. Anlo
  Instagram, Anneundhjem

   

 • 6

  God morgen mange søte fjes :-)

  Tenkte skrive et lite morsomt innlegg på hvem jeg egentlig er. Mine gode tider, dårlige, bosatt, sport, jobb Osv.

  Hvor kommer du i fra?

  • jeg er født på Bærum sykehus en vinter 1996. Og oppvokst et lite sted som heter Lommedalen i Bærum.

  Her bodde jeg frem til jeg var 15 år, også flyttet med min daværende kjæreste til Skui.

  Etter dette bodde jeg en liten stund på Billingstad før jeg ente opp i Sandvika.

  Har du samboer/kjæreste?

  • Ja, det har jeg. Vi bor sammen og har 2 små Pomeranian hunder. Mor og datter :-)

  Hvor bor du nå?

  • Jeg har faktisk akkurat flyttet .. (igjen) Hehe.. Så nå bor vi i en 66 kvm leilighet på Vøyenenga (vøyen hageby) i Bærum :-)

  Hva gjør du på fritiden?

  • På fritiden driver jeg med hest, sprangridning. Solgte min kjære følgesvenn igjennom 4 år nå før sommeren. Men jeg har en 2 åring som skal starte med innridningen nå :-) Hest er noe jeg kommer til å holde på med for resten av livet! Også er jeg en motorinteressert jente, så jeg har lappen på motorsykkel og eier av en Suzuki GSXR 600. Kjempe gøy!!

  Din dårlige side?

  • Hehe, ja hva kan man si om den. Jeg har en veldig dårlig side der jeg må ha rutine rundt meg, har jeg ikke det så kan jeg raskt bli i dårlig humør. Det går fort utover alle andre, dessverre.. Har jeg ikke kontroll på dagene mine og hva som skal skje så stresser jeg helt sinnsykt.. Starter fort med å rydde hjemme fordi jeg føler det er noe som er glemt.

  Din gode side?

  • Jeg er veldig opptatt av hvordan andre har det rundt meg. Bryr meg om alt og alle, og sier lett unnskyld for ting jeg heller ikke burde beklage meg for.

  Jeg kan rett og slett si at jeg er en god lytter.

  Hvordan bil har du?

  • Akkurat nå kjører jeg rundt i en Land Rover evoque. Suuuper fornøyd perfekt stor familiebil! (Anbefaler)

  Hvor og hva jobber du med?

  • Akkurat nå jobber jeg hos Hitech Energy på Sollihøgda. Her jobber jeg som sekretær, kontorarbeider.

  Har du tatoveringer, piercing eller original hårfarge?

  • jeg har faktisk nesten sleeve på høyre arm, en liten på venstre, en stor på låret og en liten på magen. (Og fler blir det). Av piercing så har jeg kun en i navelen :-) Jeg er faktisk brunette :-)

  Har du gjort noe med deg selv? Kroppen?

  • Alt er originalt, ingen operasjoner! Kun litt filler i leppene!

  Trener du? Hvor ?

  • Jeg trener ikke mye, da jeg er i stallen nesten hverdag så bruker jeg MYE beina og armene. De få gangene jeg faktisk drar og trener så trener jeg på Fresh.

  Hvem er dine bestevenninner?

  • Jeg har faktisk vært så fornuftig og valgt å ha noen få gode venner enn mange falske. Hehe.. Så de jeg stoler på og er med er mine barndomsvenninner, Ida, Anette, Maria og Angelica :-) elsker dem!

  Hva sport har du drevet med?

  • oi, hvor skal jeg starte ? Hehe... jeg har drevet med; ridning, fotball, håndball, slalåm, hundekjøring, cross og hip hop. Er nok mer, men ikke som jeg kommer på i farten!

  Hvordan er en normal hverdag for deg?

  • En normal hverdag går i følgende, jobb - stallen - middag - skogen med hundene - seng.

  Ikke mye spennende, men dagene går fort!

  Hva gjør du i helgene?

  • Jeg drikker ikke stort lenger, rett og slett fordi jeg har mye mer overskudd av energi og mer utnytte av «fridagene» hvis jeg er i god form. Storkoser meg med en rolig helg, kanskje hyttetur eller bowling/kino. Ut og spise, filmkvelder med samboer eller stallen.

  Dette var raskt litt om meg. Spør gjerne om det er noe du lurer på!

  Ha en super flott dag!

  Anne Louise Unhjem

 • 2

  GOD FREDAG!

  Endelig fredag igjen, uansett hvor raskt helgen beveger seg så gleder jeg meg like mye uansett.

  Jeg går å grubler over små ting som irriterer meg veldig til tider. Det trenger ikke være store ting, men noe enkelt som å rett og slett høre en flue sveve over deg mens du sover. Føler vi jenter reagerer mer på ting enn hva menn gjør, kanskje rett og slett noe med hormon nivået vårt?

  Fks...

  • når det lange håret ditt setter seg fast i glidelåsen, eller rett og slett fester seg i isen du nettopp har kjøpt.

  • Andre sitt barn, uansett om du har barn selv så irriterer du deg over andre sitt barn som står å skriker. (Ingen medfølelse)

  • Når du prøver å forklare typen en enkel sak som hvordan han skal ta ned do-lokket.. (fungerer aldri)

  • Når du bruker 1 time kun for å finne noe og ha på deg. Skifter 50 ganger, mens du roter til skapet du akkurat har ryddet i.

  • Vi jenter er så opptatt av likes, så vi sjekker tlf hvertfall 5 ganger i minuttet for å se om det har kommet inn noe mer.

  • Når du tekster en gutt, men bruker 10 minutter ekstra med tid kun for å ikke virke desp.. men egentlig planlegger du en hel bok å skrive tilbake igjen.

  • Vi tar kanskje 100 bilder før vi faktisk er fornøyd med et bilde.

  • Når du sitter i bilen med samboer/kjæreste og diskuterer hva dere skal ha til middag. (Ender alltid opp med en diskusjon og 5 minutters stillhet)

  • Du bruker 2 timer på å fikse deg, drikker deg full og plutselig er du ikke opptatt av det laget med sminke du var så fornøyd med.

  • Du sitter egentlig på tlf 24/7, men plutselig når en venninne ringer og du vet at det er helg. Så velger du og ikke svare ... (hun skjønner greia, tro meg)

  • Du betaler for et treningsstudio, men bruker det ikke.

  • Når man har kjøpt en ny kjole, bruker den 2 ganger «brukt opp, må ha ny» .. #thatfeeling

  • Når du har så mye på hjertet ditt og velger alltid å ta det opp når dere skal legge dere. (Finner ut at typen sovna for 1 time siden)

  The struggle is real..

  hva irriterer deg?

 • 4

  Skal innrømme at jeg har et bil problem.. En rask avgjørelse er tatt (igjen) og jeg er blitt stolt eier av en ny bil..

  Vet ikke helt hva man kan kalle det, men når jeg først bestemmer meg for noe så skulle det gjerne skjedd i går!

  Litt dumt, for det er jo ikke en billig hobby dette her.

  Så er jeg jo en jente som er over gjennomsnitt glad i motoriserte kjøretøy! Så hvorfor ikke gjøre det til en liten hobby?

  Men nå... NÅ skal jeg ha denne bilen en stund. Etter ganske mye om og men, så fant jeg en bil som kan brukes til ALT! Om så jeg skal dra henger med hest, fjellturer eller nyte sommeren med et stort panoramaglasstak så er dette bilen til alt.

  Super fornøyd med innbytte jeg har gjort, jeg har faktisk planer om en liten familie snart. Så alt er hvertfall klart.

  Hva bruker du penger på?

  Ha en flott kveld videre.

  Anne Louise

 • 2

  Hei dere. 

  Nå fikk jeg akkurat en god nyhet fra Cosmobeauty.
   

  Handler du for over 1.000 hos Cosmobeauty får du med deg selfie-light på kjøpet! (Så langt lageret rekker)
  Jeg er helt utrolig overrasket over hvor mye finere, lysere bilde jeg får.
  Den kan festes på mobil, speil eller nettbrett og du kan ta den med deg overalt!!
  Jeg har min i vesken uansett hvor jeg går, også kan du velge i mellom 3 styrker. 

   

  Litt om CosmoBeauty; 

  I COSMOBEAUTY sitt tilfelle fant vi ut at Mika (knust kråkesølv) kunne gi makeupen en lysreflekterende effekt. De unike mineralene i makeupen gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies.
  Ved bruk av mindre partikler som er knust opptil 3 ganger mer i prosessen, etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. -Derfor kan COSMOBEAUTY mineral makeup brukes av alle aldersgrupper. 

  COSMOBEAUTY produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, -ingen kjemikalier eller alkohol. Alle produkter har solfaktor 15-20, og ikke et produkt er testet på dyr. (Referanse: dyrevern.no

   

  Følg Cosmobeautynorge på instagram for å delta i konkurransen om sminke til en verdi av 5.000 kr !!!! 
  www.cosmobeauty.no

   

                        

   

  Ha en fantastisk dag videre. 

   

  Anne-Louise Unhjem

  Insta: Anneundhjem

 • 2

  Hei dere.

  Forrige uke skjedde det noe jeg gjerne skulle sluppet. Men samtidig føler jeg at jeg var på riktig sted til riktig tid!

  På vei hjem fra jobb kjente jeg et skikkelig trykk i brystet. Det gjorde så vondt at jeg måtte stoppe bilen et øyeblikk faktisk, bare puste rolig. Tenkte at dette går over igjen, så jeg lot det være å kjørte hjem.

  Den kvelden hadde jeg en avtale med min samboer om en rolig, romantisk, chill kveld.. Ikke gjøre en dritt, bare legge vekk alt etter lang dag på jobb! Så fikk jeg det helt plutselig for meg at jeg måtte besøke bestemor, jeg bare måtte..

  Jeg vet ikke hva jeg tenker eller tror, jeg føler meg litt gæren på et tidspunkt.. men samtidig føler jeg at alt skjer for en grunn!

  Det er mye mellom himmel og jord.

  Vi dro til bestemor på kvelden, satte oss ned i sofaen hennes og pratet.. Og plutselig føler jeg at hun ikke er tilstede, hun bare forsvinner! Som om hun sitter i en helt annen verden, faktisk mens hun enda prøver å putte gaffelen i munnen med litt mat på..

  Hun klarer det ikke, hun bommer gjentatte ganger på munnen sin, fremdeles i en helt annen verden! Jeg prøver og prate til henne, jeg forstår at noe ikke stemmer.. Men hun klarer ikke å samle sammen ordene sine, så de kommer i helt rare sammenheng..

  Jeg reiser meg rolig opp, ber henne fokusere på meg. Tar tak i begge hendene hennes å ber henne klemme til! Hun er svak, rett og slett små skeiv på venstre side.

  Jeg tar opp tlf og ringer 113.. Jeg er stresset i hodet, men prøver og holde roen helt.. Hun må ikke få panikk, reise seg.

  Så forklarer jeg at jeg er redd for et slag. Dette stemte ganske så bra, sykebilen kom fort! Med en puls på 235 så tok de henne med inn, inn til Bærum sykehus hvor legene er så flinke.

  Etter en stund får vi beskjed at det rett og slett var flaks at jeg var der, for hun hadde bare gått og lagt seg.

  Bestemor har det bra i dag, hun er litt sløv, men hun kommer hjem igjen.

  Det samme skjedde med bestefar, jeg fikk en følelse at jeg måtte dra å besøke han.

  Så jeg dro til valler hjemmet på en fredag, søndagen 2 dager etter fikk vi beskjed at han sovnet stille inn.

  Skal jeg kalle ting tilfeldigheter?

  Magefølelsen min tar sjeldent feil, har dere opplevd lignende?

  Jeg føler at alt skjer for en grunn, uansett hva. Det er viktig å ta vare på alt vi har rundt oss, vi skal huske på at våre forfedre har brukt halve livet sitt på å bygge opp det vi har i dag. De har vært der for oss, oppdratt oss, brukt mange timer med oss.

  Det og bare besøke dem, ta oss tid til og ta vare på dem. Det er faktisk vår oppgave nå! Ikke glem det.

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Nå er det endelig fredag igjen.

  Siste 2 ukene har vært regnfulle dager, men samtidig veldig rolige dager.

  På dager med regn føler jeg at jeg får en ro i kroppen, det er en grunn for å kanskje utsette noen av oppgavene som jeg skulle gjort.

  Samtidig kan jeg vaske, rydde og støvsuge huset mens jeg lager middag for også slå seg rett ned med en film i sengen senere.

  Hva er vel ikke bedre?

  Nå er det greit, nå kan solen endelig komme frem. Jeg har snart oppkjøring på MC og sykkelen er allerede hjemme, så jeg kan ikke vente med å kjøre!

  Heldigvis har jeg noen kompiser å øvelseskjøre med så jeg kan komme meg ut på veiene. Er ikke lett å vente når du vet at du har sykkelen.

  Håper alle har hatt en fin uke, nå jobber jeg kun 10 minutter til før jeg tar helgen.

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Dere søte lesere.

  I går fikk jeg en pakke fra cosmobeauty som jeg har ventet så utrolig lenge på! Endelig har de lansert noen fantastiske koster, mykeste, fineste og beste jeg noengang har brukt!

  Litt informasjon;

  Disse har høy bling faktor og er like vakre i vesken som på baderomshyllen.

  Foreløpig er det tre forskjellige!

  (Pris pr stk: 249,-)

  Kostene heter MODA METALLICS

  Nr.1) Metallic Powder

  Perfekt for å legge alle typer foundation. Kan brukes på både flytende og tørre foundations.

  Nr. 2) Metallic Multi-Purpose Powder

  Multi bruks kost. Ønsker du en litt mindre foundation kost, eller noe å legge contouring/ blush med er dette kosten som kan brukes til alt.

  Nr. 3) Metallic Blush

  Blush kost for å få frem den perfekte gløden. Denne er også god å legge mattende pudder med for den siste finishen!

  Alle kostene er perfekte for både tørre og fuktige påføringer.

  Disse brukes til både påføring og blanding av foundations, pudder og blush. De er også perfekte til contouring, og touchup i løpet av dagen. Håndtaket tåler vann har en behagelig tekstur, og hårene er laget av high-end fibre. Kostene har en lengde på 17 cm.

  De er 100% vegan. Dvs Cruelty free (no animal products used ;)

  Dette er noe du absolutt MÅ prøve ut!

  Etter at jeg startet med sminke fra cosmobeauty så har huden min blitt mye finere, sminken ligger mye lenger.. Også er det ikke testet på dyr!

  All sminken er mineral makeup så dette legger seg mye finere på huden enn noe annet sminke jeg har brukt tidligere.

  Her er settet jeg fikk i går, hvorfor ikke prøve det ut? Nå som de har kampanje!

  Ha en fantastisk dag!

  Anne Louise Unhjem

 • 2

  Nå går det faktisk mot slutten av sommeren, helt utrolig at det har gått så fort!
  Jeg har gjort veldig mye, samtidig som jeg har kunnet slappe av. Men hey, sommeren er faktisk ikke helt over.. Nå sitter jeg i sommerhuset på Tjøme og nyter utsikten mot havet mens jeg skriver dette innlegget. Et glass vin har jeg også!

  Vi kom ned hit søndag kveld, og allerede er det onsdag i dag mens jeg tenker over at jeg faktisk skal hjem igjen allerede nå på søndag..
  Det skjer jo mye her nede, både fredag, lørdag og søndag går det VM i båtrace på havnen i Tønsberg sentrum og jeg gleder meg utrolig mye! Lørdag kveld blir det konsert for de som ønsker og komme nedover for en siste helg i sommer :-)
  Den skal hvertfall nytes for min del. 

  Nå har det seg sånn at jeg faktisk har fått meg jobb som kontormedarbeider hos Hitech Energy på Sollihøgda. Kunne ikke gledet meg mer over og jobbe meg opp i et stort firma.

   

  Blir ikke så mye og skrive for meg i dag, nå venter jeg bare på at filmen skal starte, vin glasset skal fylle seg opp også kaste meg ned i sofaen.

  Bildedryss blir det hvertfall.
  Ha en kjempe fin sommer videre!

   

   

   

   


  Følg meg gjerne på Instagram, jeg er mye flinkere der. 

  jeg kan avsløre så mye som at jeg faktisk har drevet med et innlegg i over en lang periode nå, litt om hva som skjer rundt meg, mine tanker om vennskap, drama, jenter, også litt om en overraskelse.
  Det er fortsatt ikke ferdig skrevet, og hele innlegget kommer faktisk rett fra dypeste hjerterota. Mulig mange vil kjenne seg igjen, men samtidig vet jeg også om de anonyme som vil dukke opp. 

  Foreløpig ligger den skjult. Jeg er en veldig dyp jente, ærlig med mine meninger samtidig som jeg er døds sta.. 
  Hva tenker dere ? 

   

  Insta. Anneundhjem
  Snap. Anlo

 • 2

  Hei dere, skal fortelle om en liten episode som skjedde her om dagen.. 

  Solen strålte, samboeren min var syk, så jeg tenkte og dra på butikken for og kjøpe inn litt godt å spise på til oss begge to. 
  Bilen min skal selges nå, da vi sitter med to stk hunder og kun skal ha en bil sammen. Dette blir mest økonomisk, da han uansett har en motorsykkel og kjøre rundt på. 

  Jeg brukte mye av pengene jeg solgte hesten for på bilen, så bilen er som sagt foliert i tillegg. Men denne dagen, mens jeg sto i brød-disken inne på butikken kom det en mann bort til meg. Han var veldig skjelven i stemmen sin, så nesten ut som om han hadde noe veldig vondt å si? 
  Jeg forsto fort hva som hadde skjedd.. Han hadde klart og rygge rett inn i passasjer døra på bilen min! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, så jeg sa jeg kom straks ut så fort jeg hadde betalt. Jeg rakk jo aldri og kjøpe det jeg egentlig skulle, alle tankene gikk til noe helt annet! Så jeg tok tak i en redbull i hylla, betalte å gikk ut. 

  Der sto han, med hendene på hodet, super nervøs.. Jeg så bulken, men ville egentlig ikke se så veldig nøye etter. Så jeg sa bare at det går fint, men vi skriver en skademelding. 
  Stakkars fyr, hadde han bare ikke hatt det så travelt, hadde han bare sett skikkelig etter før han rygget. 
  Døra på bilen var ok, eller ikke ok... Den hadde en stor bulk, men heldigvis ingen riper.. Likevel må han ut med en ny dør og ny foliering! 

   

  Det gikk fort en time og skrive skademeldingen, og jeg så på hele han at han var lei seg.. Prøvde og fortelle at jeg ikke er sur, men det var leit!
  Sånt kan skje, han kunne jo ha dratt sin vei? Jeg sto jo inne i butikken og så absolutt ingenting! Når han spurte om det var jeg som eide en BMW Z4 inne i butikken så var det jo ikke min første tanke, for det er så sjeldent folk faktisk går og leter etter eieren på en bil. 
  Godt det enda finnes gode sjeler igjen her i verden. Og takk gud for det! 

   

                                              

  Pent er det ikke, og jeg føler jeg får endel blikk når jeg kjører rundt nå. Som om folk ser på meg og tenker "Hun kan ikke kjøre bil"... "jenter bak rattet, ødelegger alt" Jaja, verre kunne det gått. Jeg kunne sittet uten en bil akkurat nå!

   

  Ha en god sommer. 

  Anne-Louise Unhjem
   

                                            

   

 • 3

  (Sponset innlegg) 

  Hei dere! 

  Jeg kan vel ikke si at det er en god dag når jeg ser ut av vinduet her hjemme.. Men, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har en annen strålende nyhet på lur. For deg som ønsker det lille ekstra, men kanskje ikke har råd til alt akkurat nå? Til deg som ønsker og vise frem dine beste sider, på en så naturlig måte som mulig?   Her kommer litt informasjon om sminken du kanskje ikke visste om: 

  COSMOBEAUTY Mineral Makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100 prosent rent. Sink er med på å berolige huden og Mika ? knust kråkesølv- sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt.

  COSMOBEAUTY mineral make-up skiller seg klart ut fra andre mineral makeup serier. De unike mineralene gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre partikler som er knust 3 ganger mer i prosessen etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. Derfor kan den brukes av alle aldersgrupper. Øyenskyggene kan blandes med vann for klarere farge eller brukes som eyeliner. Alle farger er av siste trend.

  Produktene inneholder ingen kjemikalier, alkohol og de er heller ikke testet på dyr. Serien består av; maskara, eyelinere, liplinere, foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, gloss og ulike børster.

  Alle produkter har solfaktor 15-20

  ?Det har vært viktig å finne de alle beste produsentene. Makeupen produseres derfor hos ulike leverandører i Tyskland, Asia, USA og Italia. Nå er serien endelig komplett. Produkene er fantastiske og må prøves? ? Marita Niska

  Alt av informasjon er hentet fra COSMOBEAUTY. 

   

   

  Jeg er storfornøyd med denne sminken, den ligger perfekt på huden.. Etterlater ingen spor, gir leppene mine og huden min ufattelig god og lett følelse at jeg faktisk ikke bærer sminke. 
  Av egen erfaring kan jeg si med engang, huden min har aldri vært finere etter en hel dag/kveld med tett sminke som det den har vært etter at jeg startet med produkter fra cosmobeauty. 
  Hvorfor ikke prøve ut selv? 
  Legg gjerne igjen en kommentar dersom du selv har prøvd ut sminke herifra, del erfaringene dine med andre! 

  Nå kan du få START KIT fra Cosmobeauty til hele 995 !! 

  Klikk deg inn på linken og start I DAG. 

   

  ------>     COSMOBEAUTY.     <-------  

   

                                                           

  HA EN FANTASTISK DAG VIDERE.

   

  Anne-Louise Unhjem

                                                            


   

 • 3

  Hei og god morgen. 
  Skulle egentlig laget dette innlegget for noen dager siden, men grunnet lite søvn så hoppet jeg over og sitte på pc-en. 

   

  Men endelig, den dagen jeg ventet på.. Den dagen lille skulle komme til verden, 16.Mai.2017! Chanel kaller jeg henne, men er faktisk ikke helt sikker enda.. De skulle vært fler, men dessverre er det alltid en som blir dødfødt på så små hunder.. Men jeg er bare så glad for at alt gikk fint med Malika, dette var kanskje ikke så skummelt likevel. Jeg har gruet meg, men det gjør vi jo! Det er sånn vi mennesker er.. 

  Malika er verdens beste mamma, hun klarer ikke være borte fra sin lille jente mer enn 10 minutter.. Og de 10 minuttene er det jeg klarer og gå på tur med hun, før hun vender nesen sin hjemover. 
  Jeg er super stolt av min lille Pomeranian, og ikke minst så gleder jeg meg utrolig mye til å se hva som blir ut av den lille frøkna. 
  Nå har jeg faktisk sendt inn papirer til NKK (Norsk kennel Klubb) så jeg får oppdrettet meg et Kennel navn, dette føler jeg må være på plass før registreringen. Nå starter jeg oppdrett av Pomeranian hunder, med utrolig mye hjelp av min samboer og mor! 

  Om det er mye jobb med valp? Nei, kanskje ikke nå de første 2 ukene.. Men jeg skal love deg at jeg sover lite hver eneste natt! Det er et kjempe ansvar, jeg ligger og dag-drømmer i håp om og ikke sovne helt. Da har jeg muligheten til å følge litt ekstra med dersom noe skulle skje. 
  Ukene etter der igjen vil jeg med hånden på hjertet si blir utrolig mye jobb, det er disse ukene valpene skal sosialiseres, lære seg nye ting, overgang fra patter til valpefor osv.. 

  Har dere noen forslag til navn så tar jeg gjerne i mot. 
   

  Ha en super helg. 

                                                            

                                                           

   

  Anne-Louise Unhjem, Malika og ...

         

   

 • 5

  Hei dere!

  Tiden flyr, veldig fort. Men akkurat nå, de siste ukene skulle jeg faktisk ønske at den gikk litt raskere! 
  Malika, min kjæreste, vakreste og snilleste lille hund venter valper nå.. Når som helst nå.. Kanskje i det sekund jeg sitter og skriver nå? Eller kanskje midt i frokosten på 17.mai? Jeg kan ikke vente, jeg gleder meg.. Valpesyken tar på.. Har ikke sovet i natt, i det heletatt! Min kjæreste Emil har ligget med hodet i valpekassen 2 ganger i natt for å kose med Malika. "Kanskje det hjelper hvis jeg stryker henne litt på magen?" sier han med tærne opp i ansiktet mitt kl 03.00.. 
  Jeg har alt klart, tror jeg.. hm.. "Valpekasse, tlf-nr til veterinær, aviser, saks, tanntråd, energi-mat til Malika, håndklær.." 
  Tankene går i 100, jeg er litt nervøs kjenner jeg. Men dette går bra! Det er liksom ungen min som venter barn, tenk om det skulle gå galt ? 

  Jeg blir førstegangs bestemor, det må vel være normalt og være litt nervøs?
  Neida..Joda.. 

  Jeg fikk litt kjeft når jeg valgte hannhund husker jeg. "Han må jo ha en bra stamtavle!" .. "Hvorfor valgte du ikke en utstillings-hann?" .. 
  Beklager, men jeg har ikke hatt min engang på utstilling. Hun er min bestevenn, min tur-kamerat og trøsten jeg søker når jeg er nedfør. Valpene er renraset Pomeranian, det er noe jeg står for. Ingenting skal blandes, men hvorfor må de være perfekte i alt? 
  I mine øyne så er hun spesiell, hun fant kjemien med pappaen til valpene. Han er sort, akkurat som Malika! Valpene blir så nydelige.. 

  Hunden har bare deg, du er dens bestevenn.. Du er tryggheten i dens øyne og livet de lever. 
  Jeg har drevet med hund så langt tilbake som jeg kan huske, men ikke pomeranian.. Ikke en liten hund, men store Alaska-Huskey hunder. Det var tider det, hundespann langt oppå vidda. 
  Jeg husker jeg tok i mot valpene til mamma når hundene hennes fikk valper, den gangen var jeg tøff! Fikk mamma en dødfødt valp så klappet jeg henne på skulderen og sa "Dette er livets-gang, mamma" .. Jeg var 7 år, det er jeg ikke nå.. Jeg er ikke den tøffe lille jenta nå!

   

  Gleder jeg meg? Absolutt!    


   

 • 4

  God kveld dere.

  Det går litt tid her inne før jeg klarer og poste noe, men nå skal det bli bedre.

  De siste ukene har egentlig gått i det vanlige, samtidig som jeg føler jeg har fått gjort endel! Hesten er dessverre solgt, det er nok den tyngste avgjørelsen jeg noengang har tatt.. Men for at jeg skulle få best mulig utnytte av pengene så måtte det skje nå.

  Nå har jeg besluttet og putte endel penger inn på lånet jeg har på bilen min, noe som gjør det lettere å spare penger senere.

  Men så har jeg også tatt det valget i og style den litt.. Hehe, akkurat sånn jeg liker det!

  Sendte inn bilen min til foliering i går, ville ha den i hvit perlemor. Gleder meg så mye til jeg henter den hjem igjen i morgen, samt skal en kompis av meg sette på spors-eksos så jeg får utnytte av både lyd og hester! Med 204 hk foreløpig så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg til sommeren.

  Nå har jeg også en annen glad nyhet! Var hos biltilsynet i dag å tok teorien på mellomtung MC, besto på første forsøk!! Så nå blir det sparing til sykkel og oppkjøring så raskt det blir ledig time!

  Kan ikke si annet enn at det har vært en fantastisk uke for min del, med både venner, sol og vin!

  Jeg kan heller ikke glemme og si at min kjæreste Pomeranian tispe er parret og klar for valper om 8 uker!

  Oppdateringer vil komme :-)

  Ha en fantastisk kveld!

 • 4

  God dag dere!

  Ikke akkurat den beste, men snøen smelter sakte men sikkert. Med det så har også min mor dratt avgårde på opptrening av kroppen i Vikersund. Trist og se henne så sjeldent igjen, men vet at man alltid kommer sterkere tilbake!

  I mens har jeg vært heldig og fått være mer med stripa og Svenn, Alaska huskeyene til mor! En times tur hver morgen får virkelig tankene på andre ting, jeg stor koser meg! Formen er på topp å livet bare smiler.

  Nå har jeg også bestemt meg for å ta hesten min hjem igjen til Bærum etter 1 mnd i trening. Så jeg hentet henne nå i helgen som var, og samtidig er hun jo enda for salg. Men da får jeg hvertfall siste tiden min sammen med hun, når classic drar så henter jeg hjem unghesten i Danmark. Spennende tid i møtet samtidig som alt går lekende lett om dagen!

  Gleder meg virkelig til stevne sesongen starter, sola titter frem og en mer spennende hverdag.

  Hva sport/ lidenskap har dere?

  Vet jeg er utrolig dårlig på oppdateringer, men er i gang med endel avtaler samt nye produkter jeg gleder meg til å vise frem!

  Anne Louise Unhjem

  Snap - Anlo

 • 10

  For en strålende dag da dere?! Har skikkelig påske feeling i kroppen akkurat nå, og jeg vet at helgen allerede blir fantastisk.

  Ikke nok med at solen tittet bra frem i dag, men jeg var faktisk så heldig og fikk sminke i posten fra cosmobeauty! Lipliner, pudder og lipgloss. Produktet er utrolig bra og ikke minst behagelig for huden, jeg merker ikke engang at jeg legger på et lag. Ufattelig fornøyd, samtidig så har dem så utrolig mye og velge i mellom. Skal jeg ha på leppestift nå i dag så er jeg kjempe avhengig av lipliner for at det både skal sitte bedre og ikke skli ut. Et bare "må ha" produkt!

  Nysgjerrig? Ta en titt på cosmobeautynorway på Instagram.

  Denne morningen var jeg som vanlig ute på tur med hudene på burudvann. Fantastisk deilig, huden min får så mye finere glød!

  Nå tar jeg snart turen sammen med min kjære til holmen fjordhotell på en god spabehandling, her skal jeg virkelig nyte fredagen i ro.

  Ha en helt fantastisk start på en strålende helg!

  Anne Louise Unhjem

  Insta - Anneundhjem

 • 18

  Hva skal egentlig til for og glede en jente?

  Mange gutter tror det skal penger og et godt utseende til for og glede en jente, og så klart en god seng. Dette er absolutt ikke fakta, vi jenter er ikke så kravstore som det dere tror vi er, det skal lite til for og glede oss. Men vi kan fint innrømme at vi er vanskelige og lese, så her kommer noe "fakta" til et godt forhold.

  Kanskje du lærer noe nytt. Enjoy!

  1. Vi krever ikke mye, men små kommentarer når vi har fikset oss gjør faktisk en hel kveld bedre.

  2. Vi krever ikke pengene dine, en blomst er mer enn nok til og få oss til å smile. Det trenger faktisk ikke og koste noe for en romantisk date hjemme.

  3. Er vi sure og forteller at vi vil være alene, ikke gå! Det er da vi faktisk trenger deg mest.

  4. Vi jenter setter mer pris på et langt 6 sekunders kyss enn et kyss i munnviken når du kommer hjem.

  5. En lang klem gir oss så mye trygghet.

  6. Vi hater playere! Og vi jenter er verdensmestere på og leke FBI, derfor vet vi hvem du er før du vet hvem vi er.

  7. Vi jenter ser ikke kun på utseende, har du en bra personlighet så er vi allerede små betatt.

  8. Vi kan også godt innrømme at vi er noen dønn sta kvinnfolk hvis vi mener noe er feil. La oss heller ha den vinner følelsen uansett hvor rett du har.

  9. Vi har så mye hormoner i kroppen vår, kommer du hjem til en grinete jente så har hun mest sannsynlig hengt seg oppi noe dumt. Og det kan være så lite som dårlig hårdag.. List deg heller bort og gi henne en klem før du sniker deg ut av rommet igjen. Beklager, gutta! Men disse hormonene er vanskelig og styre!

  10. Nå kommer det en viktig del.. Vi glemmer ALDRI. Gjør du en feil, så vil du mest sannelig få høre den feilen en god stund.. sett deg heller ned med henne og snakk pent, forklar at dette er urettferdig ovenfor han. Så får vi faktisk lett dårlig samvittighet!

  11. Får du svar tilbake "Ok" så løp! Denne jenta vil mest sannsynlig ikke snakke mer med deg i dag.

  12. La oss være endel av gutta, vi kan faktisk ha mer baller enn visse gutter. Aldri fortell oss at vi ikke kan, for det skal jeg love deg vi klarer. Fart og spenning er opphissende for mange jenter!

  13. Vi elsker at gutten legger ut bilder av jenta si, det beviser for alle andre at han er opptatt. For mange bilder blir for desperat.

  14. Vi hater desperate gutter, la oss jakte litt. Men IKKE for mye.. da har vi mest sannelig gitt opp før første sving.

  15. Vi jenter elsker og bli vist frem, pynter vi oss litt før vi går ut så er det ikke for og skaffe oss seere. MEN vi ønsker at du skal se på oss som den fineste.

  16. Vi hater når gutta skal leke tøffe foran kompisene sine, hold oss gjerne i hånden og vis at du bryr deg enn og drite oss ut offentlig.

  17. Vi elsker overraskelser uansett hvordan dag eller anledning det er.

  18. Gutter som bare gamer er turn of.. Legg fra deg kontrollen i hvertfall 5 min når du møter dama di. Spille kan du gjøre når hun gjør noe annet.

  19. Vi jenter liker faktisk når gutten er litt overbeskyttende. Det er sexy! Ikke overdriv, men wow. Du føler deg faktisk ganske så spesiell.

  20. Vi kan være endel sjalu, med disse hormonene i tillegg så er vi en liten puma i søte klær.

 • 10

  God dag, dere!

  I dag kjenner man virkelig solen som varmer deg i nakken, den gleden over at det snart er påske. Og ikke nok med det så er det jo valentines day! Det kunne ikke blitt mer perfekt dag, og nå kan lunsjen nytes ute.

  Grunnet det fine været vi fikk så gledet jeg meg over og ta noen fine bilder. Jakken jeg har på meg er en tynn vår og høst jakke, super kul! Jeg bare elsker den!! Denne er fra Only/Nelly.com.

  Må si at jeg faktisk har siklet over denne jakken en god stund nå.. Og nå er den endelig her!!

  Den svarte buksen jeg har på meg er også fra Nelly, her får du en super god bukse som holder lenge! Tror jeg må skaffe meg fler, for den er virkelig en favoritt i klesskapet.

  Den hvite polo genseren får du kjøpt på samme sted. Genseren er litt lengre bak enn foran, som gjør at den sitter pent på. Veldig classy, men samtidig en myk stil.

  Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære. Et glass vin, kino og god middag! Er ikke hverdag det er kjærlighetens dag, så hvorfor ikke gjøre den ekstra koselig?

  Hva er din plan for dagen/kvelden?

  Anne Louise Unhjem

 • 11

  God mandag!

  Nå sitter nok mange godt plantet i sofaen etter jobb med en pust i bakken. Endelig er mandagen over, endelig er første dagen av uken ferdig!

  Med det så kan jeg vise dere hva jeg har fått i posten i dag, noe jeg har gledet meg over veldig lenge nå.

  Det kommer sendt fra Nelly.com så klart!

  Dette kaller jeg virkelig gode sko!! Ikke bare er de gode og ha på seg, men de er virkelig gode å gå i! Fargen på skoene gjør så jeg så og si kan bruke dem til absolutt alt. Bare elsker dem!!

  Nå er jeg en person som teller ned dager og uker til sommeren er her. Så hva er ikke bedre med å starte innkjøpet av sommerklærne?

  Denne nydelige playsuiten fra Nelly er lett og få på seg, fantastiske detaljer samt virkelig en sommer boost.

  Får du kjøpt Her

  Nå får jeg ikke akkurat nok av kjoler heller, tror jeg har mangel på både plass og kleshengere her hjemme.. Med det så har jeg faktisk hengt utrolig mange kjoler oppå hverandre!

  Kjolen fra Nelly får du kjøpt Her

  Nydelig kjole, med enda finere rygg! En type kjole du både kan bruke om sommeren, fester og små eventer.

  Nå kan vi bare glede oss til sommeren, her i Bærum fikk vi en smakebit av været i dag. Jeg storkoste meg på tur sammen med Malika på en runde vi går hverdag, men i dag var det enda bedre når solen faktisk varmet i ansiktet. Gud så deilig! Turer i skogen får virkelig stressnivået mitt 90% ned, dette er en terapi for de fleste som kun bruker dagene sine i et kaotisk stress.

  Hvordan har din dag vært?

  Anne Louise Unhjem

 • 18

  Hei og god kveld dere!

  Jeg har et fantastisk tilbud til dere jenter og gutter som ønsker å bidra til markedsføring via sosiale medier.

  Vi ser mange som legger ut bilder med sponset innlegg der dem reklamerer for andre.

  Her kan du også bidra!

  Registrer deg via denne linken

  ---> Inzpire

  her legger du ved din Instagram profil samt blogg, face, Snapchat Osv. Så vil din side komme opp for mulige selgere som ønsker og bruke deg som markedsfører. Når du registrerer deg legger du ved en pris du ønsker.

  Dem vil da sende deg en melding via din profil, det er 100% safe og 100% gratis.

  Hva er ikke verre enn og prøve?

  Det tar deg noen få minutter før du er i gang! Jeg gjorde dette i dag, og kan ikke vente. Spørsmål? Bare og stille!

  I dag har det jo vært morsdag, har hatt en utrolig bra helg med både venner og familie!

  Elsker disse dager ved feiring, middagsbesøk og familietid. Hva er ikke bedre enn og kose seg med de du er glad i? Tilbringe så mye tid med så gode personer som gir deg så mye glede!

  Nå er helgen over og skal si det blir en hard trenings-uke for meg.. hvertfall etter helgens sukkerinntak!

  Etter kun 2 uker med intens trening og sunnere livsstil kan jeg si med hånden på hjertet at jeg har blitt allerede vesentlig bedre form. Det gjør noe med kroppen ved og kun bare endre litt på kostholdet også. ikke nok med det så smaker sunn mat så utrolig godt! Har aldri vært den beste på kjøkkenet, men litt trening og så mye ideer man får av Google så er det plutselig blitt veldig gøy og lage mat! Etter jeg begynte og trene og spise bedre så har huden min fått en helt annen glød samtidig som jeg er kvitt så mye urenheter! Her har du mirakel-kuren for fin hud.

  Håper dere alle har hatt en fantastisk helg. Det har jeg!

  Anne Louise Unhjem

 • 4

  Hei dere.

   

  Nå har jeg slitt endel med fet hud en god stund, og med det så har jeg seriøst prøvd ut absolutt alt!! Fra hudkremer til skrubb, ansiktsmaske, damp.. Osv!

  Endelig har jeg funnet den som absolutt gir meg en nydelig glød i huden, mindre fett og samtidig har jeg fått så utrolig ren hud. Man skal virkelig teste seg frem før man finner det som passer deg best, din type hud og samtidig hva du tåler.

  Vi har alle forskjellige hudtyper, og jeg ser veldig mange sitter med ansiktsmaske flere ganger i uken. Dette er ikke bra for huden din i det heletatt! Selv drev jeg ofte med dette, og til slutt så var huden min så sliten og små tørr noen steder, mens andre steder var fet. Dermed måtte jeg roe meg ned og la huden få litt pause og fred, samme med sminke!

  Nå er jeg blitt utrolig flink til og legge fra meg sminke kosten i ukedagene, noe er vel fordi jeg trener endel samtidig som jeg tar solarium på kveldene. Derfor rekker jeg aldri og sminke meg før jeg må ta sminken av igjen!

  Nå skal jeg vise dere produktene som jeg har startet med;

   

  Her kan dere få kjøpt en prøve pakke til kun 200 kr på vita. Helt fantastisk produkt!

  Følger med såpe som du vasker huden med, rensevann og hudkrem til sist.

  Nr 1.

  Vask deg med vann i ansiktet før du smører såpen rundt. Deretter vasker du såpen av ansiktet, du vil merke at huden din allerede kvitter seg med alt av olje du har i ansiktet.

  Nr 2.

  Dette er rense vannet. Bruk en pad som du drar forsiktig igjennom alle områder på huden din, dette trenger du ikke og vaske av igjen.

  Og tilslutt nr 3!

  Dette er kremen, som du påfører etter bruk av nr 1 og 2.

  Serien er uten olje og alkohol, helt naturlig som gir deg en fin glød tilbake igjen i ansiktet. Prøve pakken vil vare i Ca 2 uker, med det kan du fint prøve deg frem før du kjøper serien i store flasker.

   

  Tips eller triks? Fortell meg gjerne.

  Nå blir det trening før en avslappende runde i solarium.

  Ha en super fin dag.

  Anne Louise Unhjem

 • 6

  Hei dere.

  Det siste året har jeg faktisk vært så dum og gå fra lys til mørk, deretter angret også gått tilbake til lys igjen nå.. DETTE har slitt masse på håret mitt, og dermed har mye falt av.. Vet at B-vitamin skal hjelpe utrolig mye på både hår og negler, men så har jeg ikke akkurat mye mangel på B-vitamin! Her er det rett og slett blitt slitt og brukket av.

  Første dagen jeg gikk fra mørk til lys så brukte jeg bleking på butikken, altså med hette! Virkelig det dummeste man kan gjøre. Når hetten skal av så drar du med deg store mengder hår som sitter igjen. Og dermed har jeg ganske så tykt hår på toppen og "gjennomsiktige" tupper.

  Har lest fra mange andre bloggere der ute at de bruker HairCare, er dette kun sponset innlegg de er nødt til og skrive om? Eller fungerer det faktisk?Vet også at det finnes mange gode hårkur, selv så bruker jeg ofte hårkur som hjelper på mykt og glansfullt hår. Men jeg ønsker gjerne lengden tilbake.

  Jeg har aldri slitt med håret mitt før nå, før den hetta spiste det opp!

  Hva er deres anbefalinger? Hva har dere prøvd ut og hva kan dere fortelle om det?

  Legger ved før bilde, håret er 10-20 cm kortere og mye tynnere nå!

  Ha en super dag.

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Hei dere, og god mandags morgen!

  Jeg kan vel si det sånn at vi allerede er på god vei inn i det nye året nå. Det er nå de fleste klarer og skrive 2017 isteden for 2016.. Det er nå de fleste av oss har kommet i gang med sine mål og nyttårsløfter.

  Mine mål?

  Jo jeg skulle starte og trene, og det har jeg! Endelig.. Faktisk så flink at jeg har trent hverdag. Jeg skal nå starte på detox, dette går i 1 uke der jeg renser ut alt av giftstoffer i kroppen min.. om det fungerer? Så absolutt! Det er virkelig noe jeg anbefaler alle og gjøre, ikke ofte så klart..

  Her er det viktig og kutte ned på saltmengden du har i deg hverdag, for saltet binder fettet i kroppen din. Dette kan man lese om så og si overalt.

  Jeg prøvde faktisk ut en detox som man fester under beinet, det sies at den Skal dra ut giftstoffer av kroppen din.

  Men dette er absolutt bare tull! Du starter og små svette under benet som gjør at klisteret du har under der blir brunt.. Dette skal liksom være giftstoffer.. Dette er så bortkastet penger, da ville jeg heller prøvd andre metoder enn så mange "dyre" snarveier. Det er min anbefaling, og mye kan man lese rundt! Derfor er Google en bra ting, her får du andres meninger og erfaringer rundt produkter du ikke kjenner så godt til.. om ikke produsenten har laget endel fake kommentarer.

  Det er viktig og ha noen mål i livet, ikke bare mål for ukene som går.. Men store mål i løpet av livet du lever! Man skal ha troen på seg selv, pushe på når du vet det går nedover.. Og klappe seg selv på skulderen når det går oppover. Det er et løfte jeg ga meg selv inn i dette året!

  Dagen i dag bor jeg i Lommedalen, mitt barndomshjem! Virkelig et drømme sted! Føler jeg kan slappe av og slå meg til ro.

  Og så klart så trener jeg på spenst her, det er seriøst det dyreste stedet jeg har trent... Men hadde kostet det samme om jeg skulle kjørt til Sandvika hverdag for og trene.. så blir opp i opp uansett.

  Nå venter jeg egentlig kun på sommeren, sol og varme!

  Ha en super dag.

  Anne Louise Unhjem

 • 3

  Hei dere!

  Som jeg skrev i går så skulle jeg på photoshoot i oslo, i dag har jeg fått tilsendt noen av bildene vi tok. 
  Det var utrolig deilig og leke seg forran kameraet i går, hvertfall når solen stekte.. Små kleint og stå ved operaen på en sånn dag, da er jo alle ute og går tur! Så fikk endel tilskuere.
  Dennegangen ble det en sommershoot, og ja.. Jeg hadde så god feeling! Nå vet jeg at sommeren er like rundt hjørnet, sommerklærne er på vei og endelig kan jeg jogge ute! Etter shooten i går dro jeg og en venninne på fellini i Sandvika og tok oss en øl, kunne ikke bedt om en mer chill dag.. 


  I dag har jeg vært på joggetur rundt kalvøya også møtte jeg faren min en tur, han sa han hadde en pakke til meg. Så snill som han er så hadde han kjøpt victoria secret sminkepung (eller fler), snus, hudkrem og penger.
  Han hadde vært i leiligheten i spania, så kjøper han alltid med noe på vei hjem. Kunne ikke be om en bedre uke hittil!
  Nå er jeg kommet meg bedre i form, drømmejobben er rett rundt hjørnet og livet bare smiler!
  Merker at jeg har endel energi om dagen, jeg er lys våken kl 0800, og da bare klør det i fingrene.. Jeg må gjøre noe  heletiden! Kanskje det er været? Eller bare en glad jente som gleder seg for hverdag som går? 

  Nå får dere en titt på noen av bildene vi tok i går. 
  Ha en kjempe fin dag videre!

  Rød kjole fra Nelly.com
  Hvit kjole fra Bikbok. 
  Sko fra Nelly.com
   

   

  Ingenting er bedre med litt humor på shoot! 

  "Jeg er klar for byen nå!"   

  Anne-Louise Unhjem
  Instagram - Anneundhjem   

 • 4

  Ja.. Jeg er avhengig! Den sterke følelsen at det tar over hodet ditt, du føler en trang til og bare må! Hva gjør man med den følelsen? Den bare presser seg på, du føler du ikke kan gjøre noe annet enn og høre på deg selv. Du vet ikke helt hva den gjør med deg, men den gjør også noe med viljen din.

  Skal den få lov til og styre over meg? Rett og slett bare ta over kroppen min? Det og måtte være avhengig av noe, det er faktisk helt jævelig.. Jeg får den gode følelsen når jeg gjør det, selvtilliten min er på topp.. Jeg har det bedre med meg selv! Ja, det er snakk om selvtillit. Jeg velger og bruke så mye penger på dette fordi jeg føler jeg må.. Har du hatt den følelsen av og bruke mange timer foran speilet før du kanskje skal på byen? Den gode følelsen du sitter igjen med etterpå, der du er fornøyd med deg selv. Ikke la noen andre ta det i fra deg! Gjør akkurat som du selv vil.

  Jeg er faktisk avhengig av vipper, den deilige følelsen og kunne stå opp hver morgen og føle seg fresh. Jeg trenger ikke engang og sminke meg! Jeg velger og ta meg råd til det, nå som jeg har hatt det et års tid så klarer jeg ikke ta den pausen jeg burde. Bare tanken og gå uten vipper ... Samme med tatoveringer, har jeg først tatt en så klarer jeg ikke stoppe!

  Jeg har en stor Tattoo på låret, magen, begge armene og på hendene. Og mer skal det bli!

  Men jeg er fornøyd :-)

  Er du avhengig?

  Var hos dominika her om dagen, jeg er super fornøyd! Endelig fikk jeg satt på negler også..

  Ha en kjempe fin morgen, nyt været ute så mye dere kan! Nå skal jeg til operaen i Oslo på ny Photoshoot! Bilder vil komme.

  Anne Louise Unhjem

 • 6

  Hei dere!

  Som mange av dere vet så driver jeg med sprangridning (hest), og får en liten stund siden satte jeg henne bort på helfor for en periode så jeg kunne ta meg et fri år! Med en liten klump i halsen at hun skulle dra, men likevel trygg så visste jeg hvem hun kom til. Dette er en jente jeg har fulgt med på en stund, utrolig flink til å ri.

  Nå har det gått 4 mnd snart og hun har allerede fått startet endel klasser, og stolt av og fortelle så har hun vunnet så og si alle klassene!

  Nesten hver helg nå har jeg fått snap med jenta mi og 1.plassering. Så dette er utrolig gøy, blir nok ikke lenge før jeg tar turen oppover og besøker henne tenker jeg. Nå eier jeg også en hest i danmark, hun er kun et føll så hun skal stå der nede til hun blir innridd! Gleder meg veldig til utviklingen av begge to, champions hester :-D

  Nyt været i dag, det er strålende sol og + grader ute! Jeg har allerede vært på en lang tur med malika og Ida, vasket leilighet å bil.

  Anne Louise Unhjem

  Slenger ved et bilde fra spring tour 2015 av meg å classic

 • 3

  Hei dere!

   

  Har dere hatt en fin vinterferie hittil? Det kan jeg med hånden på hjertet si i hvertfall.. På tirsdag dro jeg, en venninne og mamma på cafe å spiste lunsj. Tenkte det kanskje hadde vært kjekt å dra på hyttetur når solen stråler og påskeværet har kommet. Så samme kveld leide vi oss hytte på fjellet og dro dagen etterpå. For en sykt fin hytte, og på et sted jeg har nesten vokst opp på, så kjenner de fleste samtidig som det blir en liten ferie.

  Nå er frem med et glass vin, solveggen er inntatt og godmusikken er på plass! Kunne ikke hatt det bedre. Beste av alt er at mamma vurderer og kjøpe hytta, om ikke kjøper vi en tomt og bygger eget.. Da får vi det liksom litt som vi selv ønsker også.

  Har også en liten gladnyhet som jeg fikk i helgen, hesten min som er satt bort på helfor fikk 1.plass IGJEN! utrolig hvor stolt jeg er av  hun, blir bare bedre og bedre jo lengre tid det går.. Musklene er på plass og rytter kjemper for harde livet. Nå gleder jeg meg til spring tour og oslo horse show, blir og stå på sidelinjen for førstegang.. Men nå er jobb litt i fokus hos meg, så får bare vente til  nesteår igjen.. Red spring tour i fjor og fikk 12 plass av 123 startende! 
   

  Legger ved litt bilder fra hytteturen vi er på nå, blir ikke mer gøy enn du lager selv! :-)

  I morgen er det tid for afterski i bakken og to kompiser kommer oppover på hytta. Så og dra ferien helt ut skal man fint klare! Er det flere som er på norefjell denne helgen?

   

  Isåfall så sees vi i bakken!

  Ha en super fin ferie! Kos dere masse, drit dere gjerne ut (sånn man lærer) og ikke minst, ha en jævelig søndag.. da vet du at du har gjort alt dagen før!

   

  Klem

 • 8

  Hei dere.

  Endelig kom påskeværet i dag, og de fleste har kanskje vært i drammen i dag på skisprinten. Skulle egentlig vært der selv, men ble litt endringer i planene.

  I går tok jeg og en venninne litt frihet og hadde spadag. Først dro vi på trening, utrolig deilig og kunne få litt ekstra energi! Blitt en liten vane og dra på trening hver morgen nå, må bare fortsette med det da.. Etter det tok vi solarium før vi dro hjemover og hoppet i yacuzzien. Gud hvor deilig det var, husker i sommer så bodde vi så og si oppi vannet..

  Gleder meg til og sette meg inn i treningen orgentlig igjen, flere som har et mål før sommeren?

  Har lastet ned en app som heter lifesum, der registrerer du hva du veier nå og hva målet ditt er. Også får du opp hvor mye kalorier du skal spise om dagen, samt hvor mange uker det er igjen til målet ditt. Da må også huske og registrere hva du spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds.

  Genialt!!

  Nå er det og gå en times tur med malika før jeg legger meg tidlig. Blir super deilig!

  Fikk litt tid til shopping på zalando mens jeg satt ute også 🙌

  Calvin klein undertøy!

  CK sko

  Ck sko

  Nike sko

  Alt er lett og søke opp via appen dems. Og de har masse utvalg av calvin klein! Påtide med litt nytt til våren (mens vi venter?)

  Ha en fin dag videre.

  Anne Louise

 • 6

  Hei!

  Nå er det riktignok mandags kveld, men alltids like deilig med et glass vin til maten. Nå fant jeg heller ingen vinåpner i huset, så da måtte vi finne en annen løsning. Og en ganske så genial en også! Det eneste du trenger er såklart en flaske vin (om ikke fler) en matte, gjerne av gummi! Det forhindrer at flasken knuser.

  Også er det bare og bruke litt kraft!
  Og her snakker vi girlpower. 


  Utrolig enkel og rask løsning for oss som er litt desperate en kveld og vinåpneren har tatt en annen vei. 

   

                  video:video

            

  Wohoo! Endelig et glass med god vin! Så er det bare og kose seg.

   

  Legg meg gjerne til på snap for flere videoer. 👉 anlo
  Ha en super fin kveld.

   

  Anne louise

 • 6

  Er vi? 

  Er det sant at vi jenter virkelig er så kravstore som de fleste gutter mener vi er? Vet ikke hvor mye jeg har hørt det igjennom hele livet mitt, "slutt og vær så kravstor" , "slutt og mas".. Satt og tenkte på det her om dagen, men jeg kom ikke helt frem til et svar. Jeg klarte ikke helt og sette ord på hvilken måte jeg kunne være kravstor på? Er kjærligheten en så byrde på noen at man blir kravstor av kun noen enkle spørsmål? Jeg har nesten gitt opp alt som kalles følelser, ikke fordi jeg aldri fikk svar.. Kun fordi jeg satt med alle spørsmålene om det og være glad i noen, uten og virke som en byrde for enkelte.. 

  Har holdt på med endel, men så er det meg da.. Gir opp før jeg i det heletatt har prøvd! Men da var det kanskje ikke noe for meg? 

   

  Dagen i dag er troskap blitt en tatovering, kjærlighet er kun en quote og lyve er den nye sannheten. 

                          

  Hvis jeg skal snakke med en venninne om hva jeg føler så får jeg jo ikke de svarene jeg ønsker og høre, hvorfor gidder jeg da og spørre? #KRAVSTOR

  Isteden går vi inn på google og leser quotes, leser de som du kjenner treffer deg skikkelig. 
  Tror google er blitt min nye bestevenn, for uansett hvis jeg snakker med noen så er det jo feil det også? Da er jeg jo blitt en sladrekjerring som må gå til andre og snakke om hva jeg føler for noen.. Helt feil!

  Har vært i et forhold i 4 år, og takk gud for det forholdet! Jeg er blitt en mye sterkere person, jeg vet hva jeg skal se etter og ikke, og ikke minst har jeg blitt en murvegg som ikke tørr og slippe noen inn til meg..  #dilemma 
  Man har ikke dårlig tid, så hvis jeg trekker meg ut uten grunn så er det vel fordi jeg ikke er klar.. 

  Jeg vil ikke kun være tilstede for en person når man trenger meg, jeg vil være en bestevenn, kjæreste og ens verste fiende på engang! Jeg vil ha en jeg kan ringe til NÅ uten og være i veien. 
  Ting er ikke alltid som man ønsker seg, vi lever ikke i en film.. Selvom vi jenter kanskje tror og håper det. 
  Hvis du ikke savner han når dere ikke er sammen, da er ikke tiden riktig. 

   

  Er det virkelig sånn? Er vi så kravstore som de mener vi er? Spørr vi for mye? 

  Er vi virkelig dramaqueen kun fordi vi må snakke om noe? NEI.. Jeg tror vi er sterke å tøffe som faktisk tørr og stå for det vi mener og faktisk sier det rett ut, uten problem!


                              Slutt og døm oss!  #girlpower

   

  Anne-Louise Unhjem

   

 • 10

  Hei og god morgen. 

   

  Nå lurer man sikkert på hva jeg driver med, helt ærlig så vet jeg ikke helt selv.. Men jeg vet at det er døds kult, fint og grått!
  Jeg har jo lenge hatt lyst til og farge håret mitt grått, men så tenker jeg meg om noenganger også angrer jeg beslutningen. Deretter har jeg sett på 100 gråfarger, metoder og kanskje en typ ombre? Er så mye kult man kan velge, og måter å gjøre det på. 
  Men hvis jeg bare skulle ombestemme meg heletiden så ble jeg litt redd alt kom til og gå galt, at jeg ikke kledde fargen eller kanskje fargen ble en helt annen enn jeg forestilte meg? Skulle jeg være så redd for det, så hvorfor gjøre det?

  Så måtte jeg slutte og overtenke heletiden, være litt tøff.. 

  Men nå har jeg faktisk gjort det, satt meg i stolen på hexagon frisør i går å ba dem starte. Tror jeg satt der i 4 timer, og vi begge var vel egentlig ganske spent på hvordan fargen ble siden jeg har så mye varme toner i håret i fra før av. 

  Jeg angrer absolutt ikke, forandring fryder.. Eller hva? 

   

                                     Dette er fargen vi gikk utifra, eller som jeg ønsket.

            

                                                   Dette er min tidligere farge. 

               

   

                                                        Og sånn ble jeg! 

               

   

  Hva syntes dere?
  Stor takk til Hexagon friør på Lilleaker oslo og Elena Nilsson. 

   

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Hei igjen dere!

   

  I går fikk jeg beskjed om og være med på noen bilder til bloggen, da en venninne av meg skal ordne nytt design og header. Så da var det bare og kaste klærne i - 15!
  Nå syntes jeg det er gøy og ta bilder, så tenkte ikke så mye over hvor kaldt det var med engang.. 
  Jeg gleder meg til og se magien som Marita kommer med, for design og header kan jeg ingenting om.. Der skal de som liker og drive med og som driver med det få lov til og sippe fram.. 

  De siste dagene nå har for det meste gått i trening og skrive CV, nå ser jeg etter ny jobb da det er utrolig lite vakter og få i hjemmesykepleien.. Bærum kommune skal spare penger, så ekstra vaktene slipper jo ikke til. 
  Men helt greit, jeg har allerede vært litt steder og levert. Også er jeg veldig glad i klær/mote, så kanskje det blir nye jobben? 

  Har dere hørt om detox? Jeg prøvde ut dette engang for en stund tilbake, der du ikke kan spise noe med salt i og du kun kan spise så, så mye kalorier om dagen. Jeg tror jeg sprakk etter dag 3.. Så funket utrolig dårlig når du først får venninner på besøk som skal ha jentekveld, og da med potetgull og et glass vin.
  Dette er noe jeg skal prøve igjen, men denne gangen skal jeg faktisk klare og fullføre den uken! Skal oppdatere dere hvordan det vil gå og hva resultater jeg får ut av dette. Jeg prøvde også ut detox kuren til forever living engang, men så smakte ikke dette sånn super godt. Men jeg gikk overraskende ned fort, så hvis du er ute etter raske resultater så ville jeg virkelig anbefalt en detox kur fra Forever living! Disse produktene får du kjøpt hos Katinka Tinglum, søk henne opp på facebook så ordner hun en pakke til deg. 

  Kontakt Katinka -  HER    

  Nå tilbake til Photoshoot som jeg tok i går. Hva syntes du om bildene? Kameramannen er IKKE profesjonell, haha.. Så mange rare vinkler, men vi traff blinken på himmelen i går kveld!

   

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  Hva mener dere? 
  Ha en super fin kveld.

   


  Anne-Louise Unhjem

 • 10

  Hei og god kveld til dere!

  I dag skulle jeg til frisøren og farge håret grått, gledet meg sykt mye. Men er en stor prosess og gå igjennom før det blir en orgentlig fin farge. Hele håret mitt må jo helblekes ellers blir grå fargen grønn/blå.. Satt hos en venninne i kanskje 3 timer siden håret mitt er blitt så sykt langt, og jeg som er så rastløs!

  Elena er en super flink frisør, og jeg er super fornøyd hittil! Nå har de fått inn masse naturlige produkter til håret, så vi fikk lysnet alt uten og slite noe på det. Så tar vi resten nesteuke, og da blir jeg grå.. Gleder meg veldig! Ta gjerne turen innom hexagon på lilleaker/oslo!

  Nå er det kun 1 time til jeg har bursdag også, så er jeg endelig 20 år. Woho!

  Her ser dere hvordan håret mitt ble i dag, og dette kun med gode rens produkter som fjerner det gule i håret.. Ingen bleking som sliter det ut!

  Her ser dere planen.

  Ha en super fin kveld videre!

  Anne Louise Unhjem

 • 12

  Hei dere!

  Da har jeg endelig fått satt meg ned og prøvd å svare så godt jeg kan på spørsmålene deres. 
  Satt og lo litt for meg selv når jeg leste igjennom dem, mye jeg egentlig ikke vil svare 100% på, men skal gi best mulig svar på alt. 

   

  Spørsmål/svar: 

   

  Hvor ser du for deg livet ditt om 10 år? 

  Så langt har jeg virkelig ikke tenkt, men nå starter jeg på hudpleieakademiet til høsten så forhåpentligvis er jeg hudpleier og kan starte for meg selv. Tenkte også og ta negldesign kurs, noe jeg gleder meg veldig til. 10 år er veldig langt fram i tid, så og tenke litt på familie og i håp om og finne den riktige. 
   

  Favorittfilm 

  Nå har jeg egentlig ganske mange, men er veldig stor fan av kosefilmer som The longest ride. 

   
  Hva er det mest usexy ved en gutt? 

  Klysete pappagutter. Mangel på selvinnsikt, umodenhet og manglende evne til å be om unnskyldning grunnet stolthet.. 

   
  Nevn 3 ting ved deg selv som du er fornøyd med. 

  Veldig fornøyd med håret, magen og viljestyrken til og klare det jeg vil. 

   
  Vin eller øl? 

  Vin såklart! 

   
  Hva gjør du akkurat nå? 

  Akkurat nå sitter jeg hjemme med min gode venninne, Ida som hjelper meg og svare på disse spørsmålene. Tanken var og ta et glass vin og sette på en fin film! Nå er vi litt barnslige av oss også, så det blir nok en god gammeldags disney film :-)

   
  Serie eller film? 

  Helt klart film, føler jeg faktisk blir litt stresset av serie for det tar liksom aldri slutt! Ender bare med og sitte hjemme til alle sesongene er ferdige.. 

   
  Favoritt serier?

  Nå ser jeg ikke på så mye serier, men orange is the new black, The kardashian, 24 og frustrerte fruer. 

   
  Nevn dine 3 beste venner. 

  - Anette Prøsch, Ida Myrås og Maria Wiik. 

   
  Har du piercing? Hvor? 

  Det har jeg, men kun i navelen. Syntes ikke så mye om piercing i ansikt. Mange som kler det, men det er ikke helt meg. 

   

  'Har du tatoveringer?

  Ja, masse! Har en på låret, halfsleeve på høyre arm, fingerene, nedre arm venstre og magen. Og er veldig åpen for fler :-) 

   

  Hvordan ville en perfekt jentekveld sett ut for deg? 

  En perfekt jentekveld.. Det måtte være og invitere de nærmeste jentene bort, ansiktsmaske, gulrøtter, dipp, skrekkfilm og selvfølgelig noen flasker vin. 

   

  Hvilken tre ting tenker du på når du ser en gutt? 

  Øynene såklart! Fine, snille og gode øyne er viktig, samt et fint smil. Væremåten til gutten ved første møte er også viktig for meg, sier veldig mye på hvordan person det er. 

   
  Favorittmat? 

  Det må være taco!

   
  Hvordan ser en perfekt date ut for deg? 

  En perfekt date er der gutten overasker kvelden og planlegger alt. Jeg er super glad i overraskelser, men middag, levende lys og et blikk fra gutten som om jeg var den eneste jenta i verden. Også er jeg veldig glad i blomster da!

   
  Hva er det dummeste du har gjort når du har vært full? 

  Det er faktisk en ganske morsom historie! Jeg og Ida var vel 12/13 år gammle og skulle på fest, derimot stakk vi av hjemmefra.. Foreldrene våre skjønte dette rundt 12 på kvelden.. Når vi fant ut at de var ute og lette etter oss skrudde vi av tlf, satte oss i en taxi fra festen med 3/4 gutter og dro hjem til en av dem. Der bodde vi i kanskje 2 dager? Vi var såklart etterlyst av politiet og kjempe fulle!!.. Politiet kom faktisk på døren til han vi var hos, så jeg og Ida gjemte oss.. Etter kanskje 4 timer med leting i huset dro dem, og da kom moren til Ida og ringte på.. Det tok henne 5 minutter og lete seg fram, så da var det rett på politistasjonen. Ser jo det i dag at dette var kjempe dumt, men man tenker jo ikke så langt på den alderen.. Gøy var det da :-) 

   
  Har du dyr? 

  Det har jeg! Har en liten pomeranian jente på 5 mnd, også har jeg 2 spranghester. Utrolig glad i dyr, husker jeg samlet på dem når jeg var liten (stjal med meg katter hjem).. Haha

   
  Har du kjæreste? 

  Nei, jeg er singel! 

   
  Har du noengang kysset en jente? 

  Såklart, jeg har jo endel gode venninner. 

   
  Hva slags klesstil liker du og gå i? 

  Jeg er en veldig Classy jente, men jeg sniker meg veldig gjerne i joggebukse og hettegenser når jeg er hjemme. 

   
  Liker du bil? 

  Ja, hva skulle jeg gjort uten!

   
  beste bilmerke? 

  Audi!

   
  Er du forelsket, eller er du bare kåt på noen? 

  - Ingen kommentar.. 

   
  Hva salgs person ønsker du og gifte deg med? 

  Hva salgs person? En som er snill, trofast og ikke minst ærlig! Har litt problemer med og stole på folk.. 

   
  hvilken kjent person ville du ligget med uten og nøle? 

  Oi, det er mange det.. haha, men Zac efron. 

   
  Hva slags forhold foretrekker du? Et som er vilt og lidenskapelig eller et som er stille og rolig? 

  Vilt og lidenskapelig! Jo mer spenning jo bedre, da blir det ikke så kjedelig. 

   

  Hva er drømmejobben? 

  Drømmejobben er og ha eget firma innenfor hudpleie og negldesign, men ikke i Norge! Gjerne USA..  Ingenting hadde vært bedre enn og flytte herifra. 

   
  Hus eller leilighet? 

  Hus! 

   
  Hvor lenge har du drevet med hest? 

  Fikk min første forhest når jeg var 2 år, både mor og far hadde egen hest fra før jeg ble født.. Enda driver far med travhester på Sollihøgda. Så ble litt født inn i det hele.

   
  Hva ønsker du deg akkurat nå? 

  Akkurat nå ønsker jeg meg ny bil, veldig lei av og ikke komme meg frem til steder.. Ønsker meg kanskje litt et rolig, stabilt liv også? 

   
  Ditt første kyss? 

  Det husker helt ærlig ikke.. Men på barneskolen engang? Den tiden alle kysset på alle.. haha

      

   

  Prøvde og svare så godt jeg kunne. 

   

  Anne-Louise Unhjem 

 • 7

  God kveld!

  Nå har jeg tenkt litt på hårfargen min i det siste, og jeg klarer aldri å holde en farge lenge.. Var veldig mørk en stund, men så er dette min naturlige farge. Nå i høst bleket jeg hele håret, men grunnet jeg har endel varme toner i håret fra før blir det fort ganske gult.. Typisk..

  Så hvorfor ikke prøve grått da? Syntes det kunne vært utrolig kult og prøve noe helt nytt, samtidig som jeg slipper og kaste en hel tupe med lilla dritt i håret for og holde det kaldt!

  Sånn er jeg nå

  Nå er jeg ganske lys i håret, men dette er kanskje rett etter jeg har bleket det.. Så blir jeg bare gulere og gulere.

  Så hva med en grå tone. Men litt usikker på om jeg skal velge den lyse eller den mørk grå fargen?

  Bilde nr.1 eller bilde nr.2?

  Gleder meg til litt forandringer nå, og kanskje la etterveksten vokse litt så får jeg en typ ombre. Da slipper jeg og slite håret til 1000 når jeg må bleke det så ofte som jeg gjør, og jeg som allerede er livredd for saks!

  #dilemma

  Anne Louise Unhjem

 • 4

  Hei!

  Nå snødde det endel i går, aldri stått så lenge ute og måket av taket på bilen min.. Jeg som hadde et lite håp at vinteren aldri kom, da jeg har cab så må jeg passe på taket!

  Men vinteren er så klart utrolig vakker, så da tok jeg med meg kameraet ut mens min lille malika lekte i snøen.

  Her får dere resultatet.

  Hun er en liten pomeranian jente på 5 snart 6 mnd.

  Kan nesten ikke vente til hun blir rundt 2 år og kan få valper, så nydelig og godt gemytt.

  Må nesten minne dere på og ta en titt inn på nelly.com for masse masse salg!

  Fikk min pakke på fredagen, og er veldig fornøyd.. Bilder kommer!

  Ha en kjempe fin dag og kjør forsiktig.. Tror jeg har holdt på og kjøre i noen 3 ganger på 1 time...

  Anne louise unhjem

 • 4

  Godt nyttår!

  Rart og tenke på at julen er over, har liksom ikke helt hatt den julefølelsen enda.. Siste ukene har gått til endel fyll, så pengene forsvant raskere enn forventet. Men fikk snikhandlet endel hos nelly igjen, får jo aldri nok kjoler eller klær så det måtte til.

  Nå er jeg rimelig klar for og få tilbake døgnrytmen å komme meg i form igjen.. Så blir det vel en siste fylletur til sverige om noen uker med jentene.

  Bedre start på 2016 kunne jeg ikke fått, med en syk nyttårsfeiring hos Magne fra PH. Takk for meg!

  Nyttårsfeiringen, Filmet Av Classywalk

  Trykk link.

  Følg meg på instagram for mer! - Anneundhjem

  Anne louise

 • 0

  Hele jula har egentlig gått i ett.. Endelig kan jeg si meg ferdig med julegaver, julepynt og div, men og få opp juletre har jeg ikke enda. Føler ikke helt det er julaften om 3 dager når solen skinner, gresset er grønt og varmen er nærmere 11 grader!

  Får ta det med et lite smil og, så slipper jeg og måke taket på bilen min som er cab. Like før jeg finner frem solkremen også!

  Nå er det frisøren neste, gjøre seg litt julefin før siste innspurt på julehandelen også trene.

  #Godsommer

 • 1

  Her om dagen tittet jeg på facebook og kom over en artikkel om eldreomsorg. Er jo ikke første gangen jeg opplever og ha lest om det, men kjente den stakk i magen så jeg bare måtte kopiere den.

  Selv jobber jeg i hjemmesykepleien, og mange jeg kommer til sier selv at det finnes mange sløve dager fra oss. Jeg skjønner dem godt jeg, vi løper jo nesten inn og ut til hver bruker for og rekke til neste innen tiden. Vi er jo ikke nok på jobb hvis vi ikke bruker den tiden en bruker trenger. Vi er der jo for en grunn, og så mange av dem som sitter alene også, likvel har vi ikke tid til og lytte. Skal kommunen spare penger så vi ekstravaktene får minimalt jobb?

  Jeg har også snakket endel med de eldre som hører dårlig, der de føler en utrygghet hvis det kommer en utenlands som snakker dårlig norsk. Ikke at de ikke er flinke, langt i fra. Mange kommer til norge med en super utdanning innenfor sykepleie fra før. Men hvis en eldre mann/dame hører dårlig i fra før også prøver h*n og forklare hva som er feil og dem da ikke forstår så ser jeg usikkerheten i det.

  Jeg husker jeg var på besøk hos bestefar før han gikk bort. Kom inn på det lille rommet han lå på og utrolig dårlig luft, ikke rent nytt vann.. Jeg spurte hun ene sykepleieren om han får i seg nok veske da vannet var varmt, tydelig at det hadde ligget en stund. Samt bestefar var jo lam, så hvordan skulle han få tak i glasset som sto på et annet bord?

  Jeg spurte også om hun kunne hente ny mygge med vann til han, men da fikk jeg også beskjed om og gjøre dette selv.. Tror han drakk 2 glass med vann etterpå jeg, så mye tilsyn kunne han ikke hatt!

  Det er greit man har mye og gjøre innenfor helsevesenet, men og da ansette flere klarer dem ikke? Spare penger? For de eldre som har jobbet livet av seg så vi skulle få en bra start? Jeg ser selv hvor lite vakter jeg får, og samtidig når jeg er på jobb så er det likevel så mye og gjøre? Jeg startet jo og jobbe som ekstravakt fordi jeg syntes det er en givende jobb.

  Har også lest saker der brukeren får feilmedisinert dosett, er det en sløvhet igjen? Det er en grunn for at de får disse medisinene.

  Her er bilde jeg fant på facebook

  Bare tanken og bilde i sin helhet gjorde så vondt. At den stakkars mannen kun trengte hjelp til toalettbesøk.

 • 4

  Hei!

   

  Fikk spørsmål for litt over 1 mnd siden om jeg kunne være negl modell. Såklart klarer jeg og glemme dette, hadde hun ikke ringt meg 1 time før så hadde jeg helt sikkert ligget og sovet..

   

  Dominika er en super flink dame som legger negler, fikser bryn og vipper! Eneste jeg går til.. Tema var vinter, så her får dere bilde..

   Dominika holder til rett ved stasjonen i sandvika, så veldig lett og finne frem :-)

  I morgen blir det restylane i leppene og påfyll av vipper i slutten av uken, bilder kommer.

   

 • 0

  God lørdag!


  har jeg akkurat stått opp etter en koselig kveld med jentene i går på byen. Typisk at det alltid blir et glass mer enn det jeg orker..

  Nå nærmer det seg snart jul og jeg har fått så mye spørsmål av folk på hva jeg ønsker meg. Problemet er at jeg kan ønske meg noe heletiden resten av året, er jo alltid noe vi jenter mangler av ting.  Men når man får spørsmål om hva man ønsker seg så vet man plutselig ikke lenger
  Er det grunnet samvittigheten våres? At vi ikke ønsker og kreve noe av andre når vi får spørsmål om det? Så det er en god ting da og ikke vite? Mamma kom til meg her om dagen og sa hvis jeg ikke ønsker meg noe snart så bare kjøper hun noe. Og det er jo likegreit, da har jeg heller ingen anelse hva det kan være.

   

  Hvert år sitter den sleipe dama og klemmer på pakkene sine, haha. Alltid like koselig og finne hun alle fire under treet.
  Følte meg utakknemlig når jeg var liten hvis jeg ikke fikk det jeg ønsket meg, eller hvis en venninne fikk noe du også ønsket deg? Man blir jo eldre og lærer og sette pris på hva man har.

   

  Hva kan man ønske seg? Er mye jeg trenger, men som jeg føler at jeg heller kan kjøpe selv..

  #juledilemma

   

   

  Anne Louise

 • 2

   

  Mail - Annelouiseundhjem@gmail.com                                                                                    

  Snapchat - Anlo

  Instagram - Anneunhjem

  Facebook - Anne-Louise Unhjem 

   


   

 • 4

  Hei.
  Mitt navn er Anne-Louise Unhjem, 21 år fra Bærum. 


  Jeg har hovedsakelig drevet hest/sprangridning hele livet, eller så langt jeg kan huske.. Er vel ikke en sport jeg ikke har prøvd ut, men ble litt medfødt da min familie driver med hest. Red aktivt konkurranse ridning fram til i år 2017, da solgte jeg min kjære Classic så jeg kunne fokusere litt bedre på jobb. Jeg sitter fortsatt igjen med en hest (Unghest) i Danmark. Dette er et fremtidshåp!
  Jeg har 1 hest og to små pomeranian hunder.

   

  Bloggen startet jeg i slutten av 2015, litt som en dagbok.. Men så er jeg super glad i og skive, design, fashion og debatter. Så bloggen er blitt en liten del av livet mitt.
  I dag jobber jeg i Hitech Energy, kontorrotte hvor jeg fakturerer arbeid, selger varmepumper og utfasing av oljefyr..
  Tidligere hjemmesykepleien, så har medisinkurs del 1 og del 2.

  Akkurat nå bor jeg i en leilighet på Vøyenenga i Bærum sammen med min kjæreste.  
   

  Jeg er super aktiv jente når det kommer til Instagram, det er kanskje ingen hemmelighet. 
  - Anneundhjem

   

                                                              

   

  Anne-Louise Unhjem

 • 5

  Alle jenters drøm, langt hår?

  Helt greit at det er fint, men problemet? Jo... Har kjøpt meg en kjempe fin boblejakke, typ glatt på utsiden og da med løst hår i den jakken.. Jeg ser seriøst ut som en heks, eller sånn du ser ut etter du har vært på trampolinen.

   

  Blåser det ute? Regne med at du ikke har kontroll engang på håret, og det er jo så fint når du har fikset det.

   Dette er vel mest et vinterproblem jeg har 6 mnd i året..

  Men gud hvor glad jeg er for at jeg har hår som vokser raskere enn noengang nå. Har alltid vært livredd for frisør eller om noen bare tar i håret mitt generelt.

   

  Nå har jeg farget det håret mitt 100 ganger. At det enda ikke er så slitt er egentlig ganske sjokkerende. Men endel kur i uken samt vi har yacuzzi med saltvann har gjort mye 🎀

   

  Hva gjør du med statisk hår om vinteren?

   

  Nysgjerrig på hvilken kur jeg bruker?

   

   

  Anne Louise

 • 0

  Hei igjen!

  Egentlig veldig sent for meg og skrive noe i det heletatt nå, da jeg skal opp om 4 timer og kjøre hesten over fjellet i morgen tidlig. Men får man ikke sove så får jeg gjøre noe fornuftig ut av det..

  Sikkert noen som har fått med seg at jeg har pomeranian, men ikke bare 1! Har faktisk 2 i hus da jeg har hun ene med en venn. Og det å ha valper i tillegg da!

   

  Gleder meg litt til og utstille dem hvis jeg noengang tar meg tid til det. Utrolig gøy hvis det da skulle gå bra.

  Har alltid drevet med hund siden jeg var liten, men da med alaska huskey og var medlem i Bærum hundekjøreklubb. Og gå fra aktive sledehunder til små dotter du kan ha under armen .. Utrolig at jeg fant ut av det.

  Får prøve og sove litt før en lang reise i morgen, deretter jobb lørdag også byen på kvelden.

  Sov godt!

   

  - Anne Louise

 • 0

  Hei og god morgen!

   

  Utrolig at jeg er våken nå så tidelig når jeg har første dagen fri denne uken i dag, og etter helg jobbing i tillegg.. Men så har jeg to pomeranians hjemme også som må ut.

  Siden det er lillelørdag i dag så tenkte jeg og vise dere en super classy måte og ta en "walk of shame"..

  Og da med en classywalk fra Stayclassy.no

  Husker dagen jeg fikk den i posten og skulle stå på den for første gang.. Aldri har jeg gått raskere ned på telling!! Men tok meg også kun 10 minutter før jeg rullet bortover med stil. 👌

  Hadde broren min på besøk også den dagen med dama, så gikk endel tid på og finne en balanse for alle!

  Og tilslutt! 👊

  Gratulerer med din nye classywalk.

  - Anne Louise

 • 0

  Hei.

   

  For litt over 1 uke siden bestemte jeg meg for og ta et valg.. Et ganske så tungt valg, men samtidig så vet jeg at jeg har gjort det riktige.. Min kjære hest, royal Classic drar!

   

  Jeg har lenge tenkt meg og ta en pause da jeg har drevet med hest aktivt i 10 år, men aldri har jeg klart og ta meg fri.

  Dermed nå snakket jeg med en venninne som har ridd i lang tid, utrolig fink jente som har ridd flere internasjonale klasser! Hun hadde nå en pause og solgt sin hest.. Men som de fleste hestejenter så klarer man aldri og holde seg unna. Dermed fant vi en super løsning!

  Hun tar over classic på helfor for en stund, dermed er hun min.. Men jeg kan fokusere lettere på jobb og utdannelse mens classic og Julie koser seg i klassene.

   

  Veldig god følelse og vite hun har det bra og jeg vet de kan komme langt på kort tid.

   Så vi fikset opp noen sponsorer jeg allerede har som følger hesten og nå også julie i perioden de starter sammen.

   Nå har jo jeg også et føll i Danmark, men hun tar jeg ikke hjem før om noen år da jeg har en super avtale med stald nordic..

   

  Jeg kommer vel mest til og savne classic, men også de gangene vi faktisk slår til med noen fine plasseringer på stevner!

   Men langt nær over er det.. Vi kommer tilbake.   Masse lykke til Julie! Super match, ta vare på stjernen min.

   

  Nå er det natta og jobb tidlig i morgen.  

  GoodNight

   

   

  Anne louise

   

   

   

 • 2

  Hei igjen!

   

  Endelig har jeg fått lagt meg i sengen etter en hard kamp mot fyllesyke i dag.. Samtidig som jeg stresser fordi det er søndag og jobb i morgen. Det og drikke på fredager og dermed ha hele lørdag å søndag og komme seg på til nestegang er en veldig grei plan..

  Akkurat nå bor jeg i en midlertidig leilighet over en garasje hos en venninne.. Og her er det så sykt kaldt, selv med varmeovnen på 30+ ligger jeg med hettegenser, teppe, joggebukse og dyne.. Hadde jo en venninne på overnatting til i dag, når jeg kom hjem i fra byen i går så lå henne med boblejakke! Haha... Skal virkelig bli deilig og flytte til en mye større leilighet med varme i alle gulv..

   

  For en tid tilbake var jeg på fotoshoot med han jeg har kontrakt med. Er ingen spesiell kontrakt, annet enn at jeg får bildene og kan velge selv hva de brukes til. Veldig greit og det er jo gøy og pose litt forran kamera! Jeg velger shoot selv, hvordan bilder vi tar og hvor. Derfor tenkte jeg også og være litt kreativ med bildene.. Så nestegang ønsker jeg og ta bilder med lang hvit kjole på hesten min.

   

  Eller har dere noen forslag til spennende bilder?

  Ha en fin kveld!

   

  Anne louise

 • 1

  Hei alle sammen. 

   

  Dette blir da mitt første innlegg på bloggen, litt blandet følelser ang og starte en blogg... Men håper da og få til litt forskjellig av innlegg..  

  Tilbake til poenget med dette innlegget! Jeg har da meldt meg inn hos spenst Lommedalen.. Utrolig deilig og trene på dagtid, da har vi hele studioet alene som regel.. Har dere noen treningstips?

   

  Føler meg ikke lite dum når jeg kjører bil til trening og hjem... Og dermed bo 5 min unna.. Men lenge leve bortskjemt drittunge.. :-)

  En god smoothie etter trening