Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Er vi? 

Er det sant at vi jenter virkelig er så kravstore som de fleste gutter mener vi er? Vet ikke hvor mye jeg har hørt det igjennom hele livet mitt, "slutt og vær så kravstor" , "slutt og mas".. Satt og tenkte på det her om dagen, men jeg kom ikke helt frem til et svar. Jeg klarte ikke helt og sette ord på hvilken måte jeg kunne være kravstor på? Er kjærligheten en så byrde på noen at man blir kravstor av kun noen enkle spørsmål? Jeg har nesten gitt opp alt som kalles følelser, ikke fordi jeg aldri fikk svar.. Kun fordi jeg satt med alle spørsmålene om det og være glad i noen, uten og virke som en byrde for enkelte.. 

Har holdt på med endel, men så er det meg da.. Gir opp før jeg i det heletatt har prøvd! Men da var det kanskje ikke noe for meg? 

 

Dagen i dag er troskap blitt en tatovering, kjærlighet er kun en quote og lyve er den nye sannheten. 

                        

Hvis jeg skal snakke med en venninne om hva jeg føler så får jeg jo ikke de svarene jeg ønsker og høre, hvorfor gidder jeg da og spørre? #KRAVSTOR

Isteden går vi inn på google og leser quotes, leser de som du kjenner treffer deg skikkelig. 
Tror google er blitt min nye bestevenn, for uansett hvis jeg snakker med noen så er det jo feil det også? Da er jeg jo blitt en sladrekjerring som må gå til andre og snakke om hva jeg føler for noen.. Helt feil!

Har vært i et forhold i 4 år, og takk gud for det forholdet! Jeg er blitt en mye sterkere person, jeg vet hva jeg skal se etter og ikke, og ikke minst har jeg blitt en murvegg som ikke tørr og slippe noen inn til meg..  #dilemma 
Man har ikke dårlig tid, så hvis jeg trekker meg ut uten grunn så er det vel fordi jeg ikke er klar.. 

Jeg vil ikke kun være tilstede for en person når man trenger meg, jeg vil være en bestevenn, kjæreste og ens verste fiende på engang! Jeg vil ha en jeg kan ringe til NÅ uten og være i veien. 
Ting er ikke alltid som man ønsker seg, vi lever ikke i en film.. Selvom vi jenter kanskje tror og håper det. 
Hvis du ikke savner han når dere ikke er sammen, da er ikke tiden riktig. 

 

Er det virkelig sånn? Er vi så kravstore som de mener vi er? Spørr vi for mye? 

Er vi virkelig dramaqueen kun fordi vi må snakke om noe? NEI.. Jeg tror vi er sterke å tøffe som faktisk tørr og stå for det vi mener og faktisk sier det rett ut, uten problem!


                          Slutt og døm oss!  #girlpower

 

Anne-Louise Unhjem

 

 • 10

  Hei og god morgen. 

   

  Nå lurer man sikkert på hva jeg driver med, helt ærlig så vet jeg ikke helt selv.. Men jeg vet at det er døds kult, fint og grått!
  Jeg har jo lenge hatt lyst til og farge håret mitt grått, men så tenker jeg meg om noenganger også angrer jeg beslutningen. Deretter har jeg sett på 100 gråfarger, metoder og kanskje en typ ombre? Er så mye kult man kan velge, og måter å gjøre det på. 
  Men hvis jeg bare skulle ombestemme meg heletiden så ble jeg litt redd alt kom til og gå galt, at jeg ikke kledde fargen eller kanskje fargen ble en helt annen enn jeg forestilte meg? Skulle jeg være så redd for det, så hvorfor gjøre det?

  Så måtte jeg slutte og overtenke heletiden, være litt tøff.. 

  Men nå har jeg faktisk gjort det, satt meg i stolen på hexagon frisør i går å ba dem starte. Tror jeg satt der i 4 timer, og vi begge var vel egentlig ganske spent på hvordan fargen ble siden jeg har så mye varme toner i håret i fra før av. 

  Jeg angrer absolutt ikke, forandring fryder.. Eller hva? 

   

                                     Dette er fargen vi gikk utifra, eller som jeg ønsket.

            

                                                   Dette er min tidligere farge. 

               

   

                                                        Og sånn ble jeg! 

               

   

  Hva syntes dere?
  Stor takk til Hexagon friør på Lilleaker oslo og Elena Nilsson. 

   

  Anne-Louise Unhjem

 • 2

  Hei igjen dere!

   

  I går fikk jeg beskjed om og være med på noen bilder til bloggen, da en venninne av meg skal ordne nytt design og header. Så da var det bare og kaste klærne i - 15!
  Nå syntes jeg det er gøy og ta bilder, så tenkte ikke så mye over hvor kaldt det var med engang.. 
  Jeg gleder meg til og se magien som Marita kommer med, for design og header kan jeg ingenting om.. Der skal de som liker og drive med og som driver med det få lov til og sippe fram.. 

  De siste dagene nå har for det meste gått i trening og skrive CV, nå ser jeg etter ny jobb da det er utrolig lite vakter og få i hjemmesykepleien.. Bærum kommune skal spare penger, så ekstra vaktene slipper jo ikke til. 
  Men helt greit, jeg har allerede vært litt steder og levert. Også er jeg veldig glad i klær/mote, så kanskje det blir nye jobben? 

  Har dere hørt om detox? Jeg prøvde ut dette engang for en stund tilbake, der du ikke kan spise noe med salt i og du kun kan spise så, så mye kalorier om dagen. Jeg tror jeg sprakk etter dag 3.. Så funket utrolig dårlig når du først får venninner på besøk som skal ha jentekveld, og da med potetgull og et glass vin.
  Dette er noe jeg skal prøve igjen, men denne gangen skal jeg faktisk klare og fullføre den uken! Skal oppdatere dere hvordan det vil gå og hva resultater jeg får ut av dette. Jeg prøvde også ut detox kuren til forever living engang, men så smakte ikke dette sånn super godt. Men jeg gikk overraskende ned fort, så hvis du er ute etter raske resultater så ville jeg virkelig anbefalt en detox kur fra Forever living! Disse produktene får du kjøpt hos Katinka Tinglum, søk henne opp på facebook så ordner hun en pakke til deg. 

  Kontakt Katinka -  HER    

  Nå tilbake til Photoshoot som jeg tok i går. Hva syntes du om bildene? Kameramannen er IKKE profesjonell, haha.. Så mange rare vinkler, men vi traff blinken på himmelen i går kveld!

   

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  Hva mener dere? 
  Ha en super fin kveld.

   


  Anne-Louise Unhjem

 • 10

  Hei og god kveld til dere!

  I dag skulle jeg til frisøren og farge håret grått, gledet meg sykt mye. Men er en stor prosess og gå igjennom før det blir en orgentlig fin farge. Hele håret mitt må jo helblekes ellers blir grå fargen grønn/blå.. Satt hos en venninne i kanskje 3 timer siden håret mitt er blitt så sykt langt, og jeg som er så rastløs!

  Elena er en super flink frisør, og jeg er super fornøyd hittil! Nå har de fått inn masse naturlige produkter til håret, så vi fikk lysnet alt uten og slite noe på det. Så tar vi resten nesteuke, og da blir jeg grå.. Gleder meg veldig! Ta gjerne turen innom hexagon på lilleaker/oslo!

  Nå er det kun 1 time til jeg har bursdag også, så er jeg endelig 20 år. Woho!

  Her ser dere hvordan håret mitt ble i dag, og dette kun med gode rens produkter som fjerner det gule i håret.. Ingen bleking som sliter det ut!

  Her ser dere planen.

  Ha en super fin kveld videre!

  Anne Louise Unhjem

 • 12

  Hei dere!

  Da har jeg endelig fått satt meg ned og prøvd å svare så godt jeg kan på spørsmålene deres. 
  Satt og lo litt for meg selv når jeg leste igjennom dem, mye jeg egentlig ikke vil svare 100% på, men skal gi best mulig svar på alt. 

   

  Spørsmål/svar: 

   

  Hvor ser du for deg livet ditt om 10 år? 

  Så langt har jeg virkelig ikke tenkt, men nå starter jeg på hudpleieakademiet til høsten så forhåpentligvis er jeg hudpleier og kan starte for meg selv. Tenkte også og ta negldesign kurs, noe jeg gleder meg veldig til. 10 år er veldig langt fram i tid, så og tenke litt på familie og i håp om og finne den riktige. 
   

  Favorittfilm 

  Nå har jeg egentlig ganske mange, men er veldig stor fan av kosefilmer som The longest ride. 

   
  Hva er det mest usexy ved en gutt? 

  Klysete pappagutter. Mangel på selvinnsikt, umodenhet og manglende evne til å be om unnskyldning grunnet stolthet.. 

   
  Nevn 3 ting ved deg selv som du er fornøyd med. 

  Veldig fornøyd med håret, magen og viljestyrken til og klare det jeg vil. 

   
  Vin eller øl? 

  Vin såklart! 

   
  Hva gjør du akkurat nå? 

  Akkurat nå sitter jeg hjemme med min gode venninne, Ida som hjelper meg og svare på disse spørsmålene. Tanken var og ta et glass vin og sette på en fin film! Nå er vi litt barnslige av oss også, så det blir nok en god gammeldags disney film :-)

   
  Serie eller film? 

  Helt klart film, føler jeg faktisk blir litt stresset av serie for det tar liksom aldri slutt! Ender bare med og sitte hjemme til alle sesongene er ferdige.. 

   
  Favoritt serier?

  Nå ser jeg ikke på så mye serier, men orange is the new black, The kardashian, 24 og frustrerte fruer. 

   
  Nevn dine 3 beste venner. 

  - Anette Prøsch, Ida Myrås og Maria Wiik. 

   
  Har du piercing? Hvor? 

  Det har jeg, men kun i navelen. Syntes ikke så mye om piercing i ansikt. Mange som kler det, men det er ikke helt meg. 

   

  'Har du tatoveringer?

  Ja, masse! Har en på låret, halfsleeve på høyre arm, fingerene, nedre arm venstre og magen. Og er veldig åpen for fler :-) 

   

  Hvordan ville en perfekt jentekveld sett ut for deg? 

  En perfekt jentekveld.. Det måtte være og invitere de nærmeste jentene bort, ansiktsmaske, gulrøtter, dipp, skrekkfilm og selvfølgelig noen flasker vin. 

   

  Hvilken tre ting tenker du på når du ser en gutt? 

  Øynene såklart! Fine, snille og gode øyne er viktig, samt et fint smil. Væremåten til gutten ved første møte er også viktig for meg, sier veldig mye på hvordan person det er. 

   
  Favorittmat? 

  Det må være taco!

   
  Hvordan ser en perfekt date ut for deg? 

  En perfekt date er der gutten overasker kvelden og planlegger alt. Jeg er super glad i overraskelser, men middag, levende lys og et blikk fra gutten som om jeg var den eneste jenta i verden. Også er jeg veldig glad i blomster da!

   
  Hva er det dummeste du har gjort når du har vært full? 

  Det er faktisk en ganske morsom historie! Jeg og Ida var vel 12/13 år gammle og skulle på fest, derimot stakk vi av hjemmefra.. Foreldrene våre skjønte dette rundt 12 på kvelden.. Når vi fant ut at de var ute og lette etter oss skrudde vi av tlf, satte oss i en taxi fra festen med 3/4 gutter og dro hjem til en av dem. Der bodde vi i kanskje 2 dager? Vi var såklart etterlyst av politiet og kjempe fulle!!.. Politiet kom faktisk på døren til han vi var hos, så jeg og Ida gjemte oss.. Etter kanskje 4 timer med leting i huset dro dem, og da kom moren til Ida og ringte på.. Det tok henne 5 minutter og lete seg fram, så da var det rett på politistasjonen. Ser jo det i dag at dette var kjempe dumt, men man tenker jo ikke så langt på den alderen.. Gøy var det da :-) 

   
  Har du dyr? 

  Det har jeg! Har en liten pomeranian jente på 5 mnd, også har jeg 2 spranghester. Utrolig glad i dyr, husker jeg samlet på dem når jeg var liten (stjal med meg katter hjem).. Haha

   
  Har du kjæreste? 

  Nei, jeg er singel! 

   
  Har du noengang kysset en jente? 

  Såklart, jeg har jo endel gode venninner. 

   
  Hva slags klesstil liker du og gå i? 

  Jeg er en veldig Classy jente, men jeg sniker meg veldig gjerne i joggebukse og hettegenser når jeg er hjemme. 

   
  Liker du bil? 

  Ja, hva skulle jeg gjort uten!

   
  beste bilmerke? 

  Audi!

   
  Er du forelsket, eller er du bare kåt på noen? 

  - Ingen kommentar.. 

   
  Hva salgs person ønsker du og gifte deg med? 

  Hva salgs person? En som er snill, trofast og ikke minst ærlig! Har litt problemer med og stole på folk.. 

   
  hvilken kjent person ville du ligget med uten og nøle? 

  Oi, det er mange det.. haha, men Zac efron. 

   
  Hva slags forhold foretrekker du? Et som er vilt og lidenskapelig eller et som er stille og rolig? 

  Vilt og lidenskapelig! Jo mer spenning jo bedre, da blir det ikke så kjedelig. 

   

  Hva er drømmejobben? 

  Drømmejobben er og ha eget firma innenfor hudpleie og negldesign, men ikke i Norge! Gjerne USA..  Ingenting hadde vært bedre enn og flytte herifra. 

   
  Hus eller leilighet? 

  Hus! 

   
  Hvor lenge har du drevet med hest? 

  Fikk min første forhest når jeg var 2 år, både mor og far hadde egen hest fra før jeg ble født.. Enda driver far med travhester på Sollihøgda. Så ble litt født inn i det hele.

   
  Hva ønsker du deg akkurat nå? 

  Akkurat nå ønsker jeg meg ny bil, veldig lei av og ikke komme meg frem til steder.. Ønsker meg kanskje litt et rolig, stabilt liv også? 

   
  Ditt første kyss? 

  Det husker helt ærlig ikke.. Men på barneskolen engang? Den tiden alle kysset på alle.. haha

      

   

  Prøvde og svare så godt jeg kunne. 

   

  Anne-Louise Unhjem 

 • 7

  God kveld!

  Nå har jeg tenkt litt på hårfargen min i det siste, og jeg klarer aldri å holde en farge lenge.. Var veldig mørk en stund, men så er dette min naturlige farge. Nå i høst bleket jeg hele håret, men grunnet jeg har endel varme toner i håret fra før blir det fort ganske gult.. Typisk..

  Så hvorfor ikke prøve grått da? Syntes det kunne vært utrolig kult og prøve noe helt nytt, samtidig som jeg slipper og kaste en hel tupe med lilla dritt i håret for og holde det kaldt!

  Sånn er jeg nå

  Nå er jeg ganske lys i håret, men dette er kanskje rett etter jeg har bleket det.. Så blir jeg bare gulere og gulere.

  Så hva med en grå tone. Men litt usikker på om jeg skal velge den lyse eller den mørk grå fargen?

  Bilde nr.1 eller bilde nr.2?

  Gleder meg til litt forandringer nå, og kanskje la etterveksten vokse litt så får jeg en typ ombre. Da slipper jeg og slite håret til 1000 når jeg må bleke det så ofte som jeg gjør, og jeg som allerede er livredd for saks!

  #dilemma

  Anne Louise Unhjem

 • 4

  Hei!

  Nå snødde det endel i går, aldri stått så lenge ute og måket av taket på bilen min.. Jeg som hadde et lite håp at vinteren aldri kom, da jeg har cab så må jeg passe på taket!

  Men vinteren er så klart utrolig vakker, så da tok jeg med meg kameraet ut mens min lille malika lekte i snøen.

  Her får dere resultatet.

  Hun er en liten pomeranian jente på 5 snart 6 mnd.

  Kan nesten ikke vente til hun blir rundt 2 år og kan få valper, så nydelig og godt gemytt.

  Må nesten minne dere på og ta en titt inn på nelly.com for masse masse salg!

  Fikk min pakke på fredagen, og er veldig fornøyd.. Bilder kommer!

  Ha en kjempe fin dag og kjør forsiktig.. Tror jeg har holdt på og kjøre i noen 3 ganger på 1 time...

  Anne louise unhjem

 • 4

  Godt nyttår!

  Rart og tenke på at julen er over, har liksom ikke helt hatt den julefølelsen enda.. Siste ukene har gått til endel fyll, så pengene forsvant raskere enn forventet. Men fikk snikhandlet endel hos nelly igjen, får jo aldri nok kjoler eller klær så det måtte til.

  Nå er jeg rimelig klar for og få tilbake døgnrytmen å komme meg i form igjen.. Så blir det vel en siste fylletur til sverige om noen uker med jentene.

  Bedre start på 2016 kunne jeg ikke fått, med en syk nyttårsfeiring hos Magne fra PH. Takk for meg!

  Nyttårsfeiringen, Filmet Av Classywalk

  Trykk link.

  Følg meg på instagram for mer! - Anneundhjem

  Anne louise