Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei dere, og god mandags morgen!

Jeg kan vel si det sånn at vi allerede er på god vei inn i det nye året nå. Det er nå de fleste klarer og skrive 2017 isteden for 2016.. Det er nå de fleste av oss har kommet i gang med sine mål og nyttårsløfter.

Mine mål?

Jo jeg skulle starte og trene, og det har jeg! Endelig.. Faktisk så flink at jeg har trent hverdag. Jeg skal nå starte på detox, dette går i 1 uke der jeg renser ut alt av giftstoffer i kroppen min.. om det fungerer? Så absolutt! Det er virkelig noe jeg anbefaler alle og gjøre, ikke ofte så klart..

Her er det viktig og kutte ned på saltmengden du har i deg hverdag, for saltet binder fettet i kroppen din. Dette kan man lese om så og si overalt.

Jeg prøvde faktisk ut en detox som man fester under beinet, det sies at den Skal dra ut giftstoffer av kroppen din.

Men dette er absolutt bare tull! Du starter og små svette under benet som gjør at klisteret du har under der blir brunt.. Dette skal liksom være giftstoffer.. Dette er så bortkastet penger, da ville jeg heller prøvd andre metoder enn så mange "dyre" snarveier. Det er min anbefaling, og mye kan man lese rundt! Derfor er Google en bra ting, her får du andres meninger og erfaringer rundt produkter du ikke kjenner så godt til.. om ikke produsenten har laget endel fake kommentarer.

Det er viktig og ha noen mål i livet, ikke bare mål for ukene som går.. Men store mål i løpet av livet du lever! Man skal ha troen på seg selv, pushe på når du vet det går nedover.. Og klappe seg selv på skulderen når det går oppover. Det er et løfte jeg ga meg selv inn i dette året!

Dagen i dag bor jeg i Lommedalen, mitt barndomshjem! Virkelig et drømme sted! Føler jeg kan slappe av og slå meg til ro.

Og så klart så trener jeg på spenst her, det er seriøst det dyreste stedet jeg har trent... Men hadde kostet det samme om jeg skulle kjørt til Sandvika hverdag for og trene.. så blir opp i opp uansett.

Nå venter jeg egentlig kun på sommeren, sol og varme!

Ha en super dag.

Anne Louise Unhjem

 • 4

  Hei dere.
   

  Dette kan jeg vel med hånden på hjertet si er en stund siden nå.
  Problemet med at jeg sluttet ble vel egentlig mye netthets her inne på bloggen, og som sagt så er jeg en person med følelser selv. 
  Men nok om det negative som skjedde i 2016, akkurat de episodene kan ryke og reise.. Nå i dag dere, i disse dager bor jeg faktisk sammen med en person i et hus på Lierskogen. Hvem skulle trodd det skulle gå så fort, men samtidig så bra! Vi har også funnet ut av at vi flytter til Lommedalen i leiligheten til min mor, så vi leier ut huset!! Sånn sparer man penger da vi enda er unge :-)


   

  2016 har lært meg utrolig mye ting.. Som hvem man kan stole på, hvem dine ekte venner er og hvem som er der for deg.. Jeg har blitt nedbrutt og mye sliten, men 2016 knakk meg ikke! Ikke bare det, men jeg savnet og blogge.. Jeg savnet og dele livet mitt med andre, uten og bli avbrutt.. Kanskje det er derfor 95% av alle bloggere er jenter? Vi liker og få frem et budskap kanskje ikke alle orker og prate om ? Sånn er livet, vi har oppturer og nedturer.. Vi er noen kakle høner til de grader med nok av hormoner bare få gutter forstår..
  Jeg er mer enn takknemlig for det jeg har nå, følelsene er på topp, treningen har startet og rett og slett enda et nytt kapittel i livet er i full gang. 

   

  Dagen i dag strever jeg fortsatt med og skrive 2017 på et ark, jeg går til psykolog for og få orden i alle tanker i hode mitt, og jeg er faktisk mer enn fornøyd. 
  Jeg er faktisk fornøyd med meg selv, jeg er fornøyd med de små strekkmerkene som lyser på låret mitt, jeg er fornøyd med den lille etterveksten som stikker frem.. Og mest av alt er jeg fornøyd med personene som har dukket opp i livet mitt, dem man skal ta vare på! 
  Hva er ikke bedre enn og se lysere på ting, tenke fremover og drite i alt negative som har skjedd? 

   

  Dette var mine tanker for i dag. 
   

  Anne-Louise Unhjem