Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei dere, og god mandags morgen!

Jeg kan vel si det sånn at vi allerede er på god vei inn i det nye året nå. Det er nå de fleste klarer og skrive 2017 isteden for 2016.. Det er nå de fleste av oss har kommet i gang med sine mål og nyttårsløfter.

Mine mål?

Jo jeg skulle starte og trene, og det har jeg! Endelig.. Faktisk så flink at jeg har trent hverdag. Jeg skal nå starte på detox, dette går i 1 uke der jeg renser ut alt av giftstoffer i kroppen min.. om det fungerer? Så absolutt! Det er virkelig noe jeg anbefaler alle og gjøre, ikke ofte så klart..

Her er det viktig og kutte ned på saltmengden du har i deg hverdag, for saltet binder fettet i kroppen din. Dette kan man lese om så og si overalt.

Jeg prøvde faktisk ut en detox som man fester under beinet, det sies at den Skal dra ut giftstoffer av kroppen din.

Men dette er absolutt bare tull! Du starter og små svette under benet som gjør at klisteret du har under der blir brunt.. Dette skal liksom være giftstoffer.. Dette er så bortkastet penger, da ville jeg heller prøvd andre metoder enn så mange "dyre" snarveier. Det er min anbefaling, og mye kan man lese rundt! Derfor er Google en bra ting, her får du andres meninger og erfaringer rundt produkter du ikke kjenner så godt til.. om ikke produsenten har laget endel fake kommentarer.

Det er viktig og ha noen mål i livet, ikke bare mål for ukene som går.. Men store mål i løpet av livet du lever! Man skal ha troen på seg selv, pushe på når du vet det går nedover.. Og klappe seg selv på skulderen når det går oppover. Det er et løfte jeg ga meg selv inn i dette året!

Dagen i dag bor jeg i Lommedalen, mitt barndomshjem! Virkelig et drømme sted! Føler jeg kan slappe av og slå meg til ro.

Og så klart så trener jeg på spenst her, det er seriøst det dyreste stedet jeg har trent... Men hadde kostet det samme om jeg skulle kjørt til Sandvika hverdag for og trene.. så blir opp i opp uansett.

Nå venter jeg egentlig kun på sommeren, sol og varme!

Ha en super dag.

Anne Louise Unhjem