Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hei dere!

 

Har dere hatt en fin vinterferie hittil? Det kan jeg med hånden på hjertet si i hvertfall.. På tirsdag dro jeg, en venninne og mamma på cafe å spiste lunsj. Tenkte det kanskje hadde vært kjekt å dra på hyttetur når solen stråler og påskeværet har kommet. Så samme kveld leide vi oss hytte på fjellet og dro dagen etterpå. For en sykt fin hytte, og på et sted jeg har nesten vokst opp på, så kjenner de fleste samtidig som det blir en liten ferie.

Nå er frem med et glass vin, solveggen er inntatt og godmusikken er på plass! Kunne ikke hatt det bedre. Beste av alt er at mamma vurderer og kjøpe hytta, om ikke kjøper vi en tomt og bygger eget.. Da får vi det liksom litt som vi selv ønsker også.

Har også en liten gladnyhet som jeg fikk i helgen, hesten min som er satt bort på helfor fikk 1.plass IGJEN! utrolig hvor stolt jeg er av  hun, blir bare bedre og bedre jo lengre tid det går.. Musklene er på plass og rytter kjemper for harde livet. Nå gleder jeg meg til spring tour og oslo horse show, blir og stå på sidelinjen for førstegang.. Men nå er jobb litt i fokus hos meg, så får bare vente til  nesteår igjen.. Red spring tour i fjor og fikk 12 plass av 123 startende! 
 

Legger ved litt bilder fra hytteturen vi er på nå, blir ikke mer gøy enn du lager selv! :-)

I morgen er det tid for afterski i bakken og to kompiser kommer oppover på hytta. Så og dra ferien helt ut skal man fint klare! Er det flere som er på norefjell denne helgen?

 

Isåfall så sees vi i bakken!

Ha en super fin ferie! Kos dere masse, drit dere gjerne ut (sånn man lærer) og ikke minst, ha en jævelig søndag.. da vet du at du har gjort alt dagen før!

 

Klem

 • 8

  Hei dere.

  Endelig kom påskeværet i dag, og de fleste har kanskje vært i drammen i dag på skisprinten. Skulle egentlig vært der selv, men ble litt endringer i planene.

  I går tok jeg og en venninne litt frihet og hadde spadag. Først dro vi på trening, utrolig deilig og kunne få litt ekstra energi! Blitt en liten vane og dra på trening hver morgen nå, må bare fortsette med det da.. Etter det tok vi solarium før vi dro hjemover og hoppet i yacuzzien. Gud hvor deilig det var, husker i sommer så bodde vi så og si oppi vannet..

  Gleder meg til og sette meg inn i treningen orgentlig igjen, flere som har et mål før sommeren?

  Har lastet ned en app som heter lifesum, der registrerer du hva du veier nå og hva målet ditt er. Også får du opp hvor mye kalorier du skal spise om dagen, samt hvor mange uker det er igjen til målet ditt. Da må også huske og registrere hva du spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds.

  Genialt!!

  Nå er det og gå en times tur med malika før jeg legger meg tidlig. Blir super deilig!

  Fikk litt tid til shopping på zalando mens jeg satt ute også 🙌

  Calvin klein undertøy!

  CK sko

  Ck sko

  Nike sko

  Alt er lett og søke opp via appen dems. Og de har masse utvalg av calvin klein! Påtide med litt nytt til våren (mens vi venter?)

  Ha en fin dag videre.

  Anne Louise

 • 6

  Hei!

  Nå er det riktignok mandags kveld, men alltids like deilig med et glass vin til maten. Nå fant jeg heller ingen vinåpner i huset, så da måtte vi finne en annen løsning. Og en ganske så genial en også! Det eneste du trenger er såklart en flaske vin (om ikke fler) en matte, gjerne av gummi! Det forhindrer at flasken knuser.

  Også er det bare og bruke litt kraft!
  Og her snakker vi girlpower. 


  Utrolig enkel og rask løsning for oss som er litt desperate en kveld og vinåpneren har tatt en annen vei. 

   

                  video:video

            

  Wohoo! Endelig et glass med god vin! Så er det bare og kose seg.

   

  Legg meg gjerne til på snap for flere videoer. 👉 anlo
  Ha en super fin kveld.

   

  Anne louise