Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

God dag dere!

Ikke akkurat den beste, men snøen smelter sakte men sikkert. Med det så har også min mor dratt avgårde på opptrening av kroppen i Vikersund. Trist og se henne så sjeldent igjen, men vet at man alltid kommer sterkere tilbake!

I mens har jeg vært heldig og fått være mer med stripa og Svenn, Alaska huskeyene til mor! En times tur hver morgen får virkelig tankene på andre ting, jeg stor koser meg! Formen er på topp å livet bare smiler.

Nå har jeg også bestemt meg for å ta hesten min hjem igjen til Bærum etter 1 mnd i trening. Så jeg hentet henne nå i helgen som var, og samtidig er hun jo enda for salg. Men da får jeg hvertfall siste tiden min sammen med hun, når classic drar så henter jeg hjem unghesten i Danmark. Spennende tid i møtet samtidig som alt går lekende lett om dagen!

Gleder meg virkelig til stevne sesongen starter, sola titter frem og en mer spennende hverdag.

Hva sport/ lidenskap har dere?

Vet jeg er utrolig dårlig på oppdateringer, men er i gang med endel avtaler samt nye produkter jeg gleder meg til å vise frem!

Anne Louise Unhjem

Snap - Anlo

  • 10

    For en strålende dag da dere?! Har skikkelig påske feeling i kroppen akkurat nå, og jeg vet at helgen allerede blir fantastisk.

    Ikke nok med at solen tittet bra frem i dag, men jeg var faktisk så heldig og fikk sminke i posten fra cosmobeauty! Lipliner, pudder og lipgloss. Produktet er utrolig bra og ikke minst behagelig for huden, jeg merker ikke engang at jeg legger på et lag. Ufattelig fornøyd, samtidig så har dem så utrolig mye og velge i mellom. Skal jeg ha på leppestift nå i dag så er jeg kjempe avhengig av lipliner for at det både skal sitte bedre og ikke skli ut. Et bare "må ha" produkt!

    Nysgjerrig? Ta en titt på cosmobeautynorway på Instagram.

    Denne morningen var jeg som vanlig ute på tur med hudene på burudvann. Fantastisk deilig, huden min får så mye finere glød!

    Nå tar jeg snart turen sammen med min kjære til holmen fjordhotell på en god spabehandling, her skal jeg virkelig nyte fredagen i ro.

    Ha en helt fantastisk start på en strålende helg!

    Anne Louise Unhjem

    Insta - Anneundhjem

  • 18

    Hva skal egentlig til for og glede en jente?

    Mange gutter tror det skal penger og et godt utseende til for og glede en jente, og så klart en god seng. Dette er absolutt ikke fakta, vi jenter er ikke så kravstore som det dere tror vi er, det skal lite til for og glede oss. Men vi kan fint innrømme at vi er vanskelige og lese, så her kommer noe "fakta" til et godt forhold.

    Kanskje du lærer noe nytt. Enjoy!

    1. Vi krever ikke mye, men små kommentarer når vi har fikset oss gjør faktisk en hel kveld bedre.

    2. Vi krever ikke pengene dine, en blomst er mer enn nok til og få oss til å smile. Det trenger faktisk ikke og koste noe for en romantisk date hjemme.

    3. Er vi sure og forteller at vi vil være alene, ikke gå! Det er da vi faktisk trenger deg mest.

    4. Vi jenter setter mer pris på et langt 6 sekunders kyss enn et kyss i munnviken når du kommer hjem.

    5. En lang klem gir oss så mye trygghet.

    6. Vi hater playere! Og vi jenter er verdensmestere på og leke FBI, derfor vet vi hvem du er før du vet hvem vi er.

    7. Vi jenter ser ikke kun på utseende, har du en bra personlighet så er vi allerede små betatt.

    8. Vi kan også godt innrømme at vi er noen dønn sta kvinnfolk hvis vi mener noe er feil. La oss heller ha den vinner følelsen uansett hvor rett du har.

    9. Vi har så mye hormoner i kroppen vår, kommer du hjem til en grinete jente så har hun mest sannsynlig hengt seg oppi noe dumt. Og det kan være så lite som dårlig hårdag.. List deg heller bort og gi henne en klem før du sniker deg ut av rommet igjen. Beklager, gutta! Men disse hormonene er vanskelig og styre!

    10. Nå kommer det en viktig del.. Vi glemmer ALDRI. Gjør du en feil, så vil du mest sannelig få høre den feilen en god stund.. sett deg heller ned med henne og snakk pent, forklar at dette er urettferdig ovenfor han. Så får vi faktisk lett dårlig samvittighet!

    11. Får du svar tilbake "Ok" så løp! Denne jenta vil mest sannsynlig ikke snakke mer med deg i dag.

    12. La oss være endel av gutta, vi kan faktisk ha mer baller enn visse gutter. Aldri fortell oss at vi ikke kan, for det skal jeg love deg vi klarer. Fart og spenning er opphissende for mange jenter!

    13. Vi elsker at gutten legger ut bilder av jenta si, det beviser for alle andre at han er opptatt. For mange bilder blir for desperat.

    14. Vi hater desperate gutter, la oss jakte litt. Men IKKE for mye.. da har vi mest sannelig gitt opp før første sving.

    15. Vi jenter elsker og bli vist frem, pynter vi oss litt før vi går ut så er det ikke for og skaffe oss seere. MEN vi ønsker at du skal se på oss som den fineste.

    16. Vi hater når gutta skal leke tøffe foran kompisene sine, hold oss gjerne i hånden og vis at du bryr deg enn og drite oss ut offentlig.

    17. Vi elsker overraskelser uansett hvordan dag eller anledning det er.

    18. Gutter som bare gamer er turn of.. Legg fra deg kontrollen i hvertfall 5 min når du møter dama di. Spille kan du gjøre når hun gjør noe annet.

    19. Vi jenter liker faktisk når gutten er litt overbeskyttende. Det er sexy! Ikke overdriv, men wow. Du føler deg faktisk ganske så spesiell.

    20. Vi kan være endel sjalu, med disse hormonene i tillegg så er vi en liten puma i søte klær.

  • 10

    God dag, dere!

    I dag kjenner man virkelig solen som varmer deg i nakken, den gleden over at det snart er påske. Og ikke nok med det så er det jo valentines day! Det kunne ikke blitt mer perfekt dag, og nå kan lunsjen nytes ute.

    Grunnet det fine været vi fikk så gledet jeg meg over og ta noen fine bilder. Jakken jeg har på meg er en tynn vår og høst jakke, super kul! Jeg bare elsker den!! Denne er fra Only/Nelly.com.

    Må si at jeg faktisk har siklet over denne jakken en god stund nå.. Og nå er den endelig her!!

    Den svarte buksen jeg har på meg er også fra Nelly, her får du en super god bukse som holder lenge! Tror jeg må skaffe meg fler, for den er virkelig en favoritt i klesskapet.

    Den hvite polo genseren får du kjøpt på samme sted. Genseren er litt lengre bak enn foran, som gjør at den sitter pent på. Veldig classy, men samtidig en myk stil.

    Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære. Et glass vin, kino og god middag! Er ikke hverdag det er kjærlighetens dag, så hvorfor ikke gjøre den ekstra koselig?

    Hva er din plan for dagen/kvelden?

    Anne Louise Unhjem

  • 11

    God mandag!

    Nå sitter nok mange godt plantet i sofaen etter jobb med en pust i bakken. Endelig er mandagen over, endelig er første dagen av uken ferdig!

    Med det så kan jeg vise dere hva jeg har fått i posten i dag, noe jeg har gledet meg over veldig lenge nå.

    Det kommer sendt fra Nelly.com så klart!

    Dette kaller jeg virkelig gode sko!! Ikke bare er de gode og ha på seg, men de er virkelig gode å gå i! Fargen på skoene gjør så jeg så og si kan bruke dem til absolutt alt. Bare elsker dem!!

    Nå er jeg en person som teller ned dager og uker til sommeren er her. Så hva er ikke bedre med å starte innkjøpet av sommerklærne?

    Denne nydelige playsuiten fra Nelly er lett og få på seg, fantastiske detaljer samt virkelig en sommer boost.

    Får du kjøpt Her

    Nå får jeg ikke akkurat nok av kjoler heller, tror jeg har mangel på både plass og kleshengere her hjemme.. Med det så har jeg faktisk hengt utrolig mange kjoler oppå hverandre!

    Kjolen fra Nelly får du kjøpt Her

    Nydelig kjole, med enda finere rygg! En type kjole du både kan bruke om sommeren, fester og små eventer.

    Nå kan vi bare glede oss til sommeren, her i Bærum fikk vi en smakebit av været i dag. Jeg storkoste meg på tur sammen med Malika på en runde vi går hverdag, men i dag var det enda bedre når solen faktisk varmet i ansiktet. Gud så deilig! Turer i skogen får virkelig stressnivået mitt 90% ned, dette er en terapi for de fleste som kun bruker dagene sine i et kaotisk stress.

    Hvordan har din dag vært?

    Anne Louise Unhjem

  • 18

    Hei og god kveld dere!

    Jeg har et fantastisk tilbud til dere jenter og gutter som ønsker å bidra til markedsføring via sosiale medier.

    Vi ser mange som legger ut bilder med sponset innlegg der dem reklamerer for andre.

    Her kan du også bidra!

    Registrer deg via denne linken

    ---> Inzpire

    her legger du ved din Instagram profil samt blogg, face, Snapchat Osv. Så vil din side komme opp for mulige selgere som ønsker og bruke deg som markedsfører. Når du registrerer deg legger du ved en pris du ønsker.

    Dem vil da sende deg en melding via din profil, det er 100% safe og 100% gratis.

    Hva er ikke verre enn og prøve?

    Det tar deg noen få minutter før du er i gang! Jeg gjorde dette i dag, og kan ikke vente. Spørsmål? Bare og stille!

    I dag har det jo vært morsdag, har hatt en utrolig bra helg med både venner og familie!

    Elsker disse dager ved feiring, middagsbesøk og familietid. Hva er ikke bedre enn og kose seg med de du er glad i? Tilbringe så mye tid med så gode personer som gir deg så mye glede!

    Nå er helgen over og skal si det blir en hard trenings-uke for meg.. hvertfall etter helgens sukkerinntak!

    Etter kun 2 uker med intens trening og sunnere livsstil kan jeg si med hånden på hjertet at jeg har blitt allerede vesentlig bedre form. Det gjør noe med kroppen ved og kun bare endre litt på kostholdet også. ikke nok med det så smaker sunn mat så utrolig godt! Har aldri vært den beste på kjøkkenet, men litt trening og så mye ideer man får av Google så er det plutselig blitt veldig gøy og lage mat! Etter jeg begynte og trene og spise bedre så har huden min fått en helt annen glød samtidig som jeg er kvitt så mye urenheter! Her har du mirakel-kuren for fin hud.

    Håper dere alle har hatt en fantastisk helg. Det har jeg!

    Anne Louise Unhjem

  • 4

    Hei dere.

     

    Nå har jeg slitt endel med fet hud en god stund, og med det så har jeg seriøst prøvd ut absolutt alt!! Fra hudkremer til skrubb, ansiktsmaske, damp.. Osv!

    Endelig har jeg funnet den som absolutt gir meg en nydelig glød i huden, mindre fett og samtidig har jeg fått så utrolig ren hud. Man skal virkelig teste seg frem før man finner det som passer deg best, din type hud og samtidig hva du tåler.

    Vi har alle forskjellige hudtyper, og jeg ser veldig mange sitter med ansiktsmaske flere ganger i uken. Dette er ikke bra for huden din i det heletatt! Selv drev jeg ofte med dette, og til slutt så var huden min så sliten og små tørr noen steder, mens andre steder var fet. Dermed måtte jeg roe meg ned og la huden få litt pause og fred, samme med sminke!

    Nå er jeg blitt utrolig flink til og legge fra meg sminke kosten i ukedagene, noe er vel fordi jeg trener endel samtidig som jeg tar solarium på kveldene. Derfor rekker jeg aldri og sminke meg før jeg må ta sminken av igjen!

    Nå skal jeg vise dere produktene som jeg har startet med;

     

    Her kan dere få kjøpt en prøve pakke til kun 200 kr på vita. Helt fantastisk produkt!

    Følger med såpe som du vasker huden med, rensevann og hudkrem til sist.

    Nr 1.

    Vask deg med vann i ansiktet før du smører såpen rundt. Deretter vasker du såpen av ansiktet, du vil merke at huden din allerede kvitter seg med alt av olje du har i ansiktet.

    Nr 2.

    Dette er rense vannet. Bruk en pad som du drar forsiktig igjennom alle områder på huden din, dette trenger du ikke og vaske av igjen.

    Og tilslutt nr 3!

    Dette er kremen, som du påfører etter bruk av nr 1 og 2.

    Serien er uten olje og alkohol, helt naturlig som gir deg en fin glød tilbake igjen i ansiktet. Prøve pakken vil vare i Ca 2 uker, med det kan du fint prøve deg frem før du kjøper serien i store flasker.

     

    Tips eller triks? Fortell meg gjerne.

    Nå blir det trening før en avslappende runde i solarium.

    Ha en super fin dag.

    Anne Louise Unhjem

  • 6

    Hei dere.

    Det siste året har jeg faktisk vært så dum og gå fra lys til mørk, deretter angret også gått tilbake til lys igjen nå.. DETTE har slitt masse på håret mitt, og dermed har mye falt av.. Vet at B-vitamin skal hjelpe utrolig mye på både hår og negler, men så har jeg ikke akkurat mye mangel på B-vitamin! Her er det rett og slett blitt slitt og brukket av.

    Første dagen jeg gikk fra mørk til lys så brukte jeg bleking på butikken, altså med hette! Virkelig det dummeste man kan gjøre. Når hetten skal av så drar du med deg store mengder hår som sitter igjen. Og dermed har jeg ganske så tykt hår på toppen og "gjennomsiktige" tupper.

    Har lest fra mange andre bloggere der ute at de bruker HairCare, er dette kun sponset innlegg de er nødt til og skrive om? Eller fungerer det faktisk?Vet også at det finnes mange gode hårkur, selv så bruker jeg ofte hårkur som hjelper på mykt og glansfullt hår. Men jeg ønsker gjerne lengden tilbake.

    Jeg har aldri slitt med håret mitt før nå, før den hetta spiste det opp!

    Hva er deres anbefalinger? Hva har dere prøvd ut og hva kan dere fortelle om det?

    Legger ved før bilde, håret er 10-20 cm kortere og mye tynnere nå!

    Ha en super dag.

    Anne-Louise Unhjem