Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

God dag dere!

Ikke akkurat den beste, men snøen smelter sakte men sikkert. Med det så har også min mor dratt avgårde på opptrening av kroppen i Vikersund. Trist og se henne så sjeldent igjen, men vet at man alltid kommer sterkere tilbake!

I mens har jeg vært heldig og fått være mer med stripa og Svenn, Alaska huskeyene til mor! En times tur hver morgen får virkelig tankene på andre ting, jeg stor koser meg! Formen er på topp å livet bare smiler.

Nå har jeg også bestemt meg for å ta hesten min hjem igjen til Bærum etter 1 mnd i trening. Så jeg hentet henne nå i helgen som var, og samtidig er hun jo enda for salg. Men da får jeg hvertfall siste tiden min sammen med hun, når classic drar så henter jeg hjem unghesten i Danmark. Spennende tid i møtet samtidig som alt går lekende lett om dagen!

Gleder meg virkelig til stevne sesongen starter, sola titter frem og en mer spennende hverdag.

Hva sport/ lidenskap har dere?

Vet jeg er utrolig dårlig på oppdateringer, men er i gang med endel avtaler samt nye produkter jeg gleder meg til å vise frem!

Anne Louise Unhjem

Snap - Anlo

 • 10

  Hei igjen dere.

  Jeg vil virkelig anbefale en salong som jeg ikke kunne takket nok for fantastiske behandlinger. Her er en anbefaling på det sterkeste fra min side til gode priser og flinke jenter!

  Ønsker du og fikse bryn, vipper, negler eller fyll i ansikt/lepper? Ta kontakt med de på Facebook.

  Dette er det eneste stedet jeg går til hvis det skulle være noe jeg ønsket, og ikke nok med det så bleker dem tenner og tar spraytan.

  Viser frem før og etter bilder.

  Ser det ikke bare helt fantastisk ut?

  Du får også fylt på stylage i kinnbeinet for bedre volum samt i haken hvis du skulle ønske å fylle ut eller bare rett og slett gjøre den spissere.

  Gi dem en "like" på Facebook, her står da også pris-listen samt alle behandlinger dem tar.

  Hvor går du?

 • 10

  For en strålende dag da dere?! Har skikkelig påske feeling i kroppen akkurat nå, og jeg vet at helgen allerede blir fantastisk.

  Ikke nok med at solen tittet bra frem i dag, men jeg var faktisk så heldig og fikk sminke i posten fra cosmobeauty! Lipliner, pudder og lipgloss. Produktet er utrolig bra og ikke minst behagelig for huden, jeg merker ikke engang at jeg legger på et lag. Ufattelig fornøyd, samtidig så har dem så utrolig mye og velge i mellom. Skal jeg ha på leppestift nå i dag så er jeg kjempe avhengig av lipliner for at det både skal sitte bedre og ikke skli ut. Et bare "må ha" produkt!

  Nysgjerrig? Ta en titt på cosmobeautynorway på Instagram.

  Denne morningen var jeg som vanlig ute på tur med hudene på burudvann. Fantastisk deilig, huden min får så mye finere glød!

  Nå tar jeg snart turen sammen med min kjære til holmen fjordhotell på en god spabehandling, her skal jeg virkelig nyte fredagen i ro.

  Ha en helt fantastisk start på en strålende helg!

  Anne Louise Unhjem

  Insta - Anneundhjem

 • 18

  Hva skal egentlig til for og glede en jente?

  Mange gutter tror det skal penger og et godt utseende til for og glede en jente, og så klart en god seng. Dette er absolutt ikke fakta, vi jenter er ikke så kravstore som det dere tror vi er, det skal lite til for og glede oss. Men vi kan fint innrømme at vi er vanskelige og lese, så her kommer noe "fakta" til et godt forhold.

  Kanskje du lærer noe nytt. Enjoy!

  1. Vi krever ikke mye, men små kommentarer når vi har fikset oss gjør faktisk en hel kveld bedre.

  2. Vi krever ikke pengene dine, en blomst er mer enn nok til og få oss til å smile. Det trenger faktisk ikke og koste noe for en romantisk date hjemme.

  3. Er vi sure og forteller at vi vil være alene, ikke gå! Det er da vi faktisk trenger deg mest.

  4. Vi jenter setter mer pris på et langt 6 sekunders kyss enn et kyss i munnviken når du kommer hjem.

  5. En lang klem gir oss så mye trygghet.

  6. Vi hater playere! Og vi jenter er verdensmestere på og leke FBI, derfor vet vi hvem du er før du vet hvem vi er.

  7. Vi jenter ser ikke kun på utseende, har du en bra personlighet så er vi allerede små betatt.

  8. Vi kan også godt innrømme at vi er noen dønn sta kvinnfolk hvis vi mener noe er feil. La oss heller ha den vinner følelsen uansett hvor rett du har.

  9. Vi har så mye hormoner i kroppen vår, kommer du hjem til en grinete jente så har hun mest sannsynlig hengt seg oppi noe dumt. Og det kan være så lite som dårlig hårdag.. List deg heller bort og gi henne en klem før du sniker deg ut av rommet igjen. Beklager, gutta! Men disse hormonene er vanskelig og styre!

  10. Nå kommer det en viktig del.. Vi glemmer ALDRI. Gjør du en feil, så vil du mest sannelig få høre den feilen en god stund.. sett deg heller ned med henne og snakk pent, forklar at dette er urettferdig ovenfor han. Så får vi faktisk lett dårlig samvittighet!

  11. Får du svar tilbake "Ok" så løp! Denne jenta vil mest sannsynlig ikke snakke mer med deg i dag.

  12. La oss være endel av gutta, vi kan faktisk ha mer baller enn visse gutter. Aldri fortell oss at vi ikke kan, for det skal jeg love deg vi klarer. Fart og spenning er opphissende for mange jenter!

  13. Vi elsker at gutten legger ut bilder av jenta si, det beviser for alle andre at han er opptatt. For mange bilder blir for desperat.

  14. Vi hater desperate gutter, la oss jakte litt. Men IKKE for mye.. da har vi mest sannelig gitt opp før første sving.

  15. Vi jenter elsker og bli vist frem, pynter vi oss litt før vi går ut så er det ikke for og skaffe oss seere. MEN vi ønsker at du skal se på oss som den fineste.

  16. Vi hater når gutta skal leke tøffe foran kompisene sine, hold oss gjerne i hånden og vis at du bryr deg enn og drite oss ut offentlig.

  17. Vi elsker overraskelser uansett hvordan dag eller anledning det er.

  18. Gutter som bare gamer er turn of.. Legg fra deg kontrollen i hvertfall 5 min når du møter dama di. Spille kan du gjøre når hun gjør noe annet.

  19. Vi jenter liker faktisk når gutten er litt overbeskyttende. Det er sexy! Ikke overdriv, men wow. Du føler deg faktisk ganske så spesiell.

  20. Vi kan være endel sjalu, med disse hormonene i tillegg så er vi en liten puma i søte klær.

  EKSTRA.

  ALDRI kom dagen før eller i siste liten og fortell at du har planlagt helgen for deg selv med gutta. Vi jenter trenger faktisk noen dager på oss og planlegge! Eller kanskje vi har en overraskelse som inngår oss sammen. Vi jenter ELSKER og lage spesielle anledninger til vår kjære mann.

 • 10

  God dag, dere!

  I dag kjenner man virkelig solen som varmer deg i nakken, den gleden over at det snart er påske. Og ikke nok med det så er det jo valentines day! Det kunne ikke blitt mer perfekt dag, og nå kan lunsjen nytes ute.

  Grunnet det fine været vi fikk så gledet jeg meg over og ta noen fine bilder. Jakken jeg har på meg er en tynn vår og høst jakke, super kul! Jeg bare elsker den!! Denne er fra Only/Nelly.com.

  Må si at jeg faktisk har siklet over denne jakken en god stund nå.. Og nå er den endelig her!!

  Den svarte buksen jeg har på meg er også fra Nelly, her får du en super god bukse som holder lenge! Tror jeg må skaffe meg fler, for den er virkelig en favoritt i klesskapet.

  Den hvite polo genseren får du kjøpt på samme sted. Genseren er litt lengre bak enn foran, som gjør at den sitter pent på. Veldig classy, men samtidig en myk stil.

  Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære. Et glass vin, kino og god middag! Er ikke hverdag det er kjærlighetens dag, så hvorfor ikke gjøre den ekstra koselig?

  Hva er din plan for dagen/kvelden?

  Anne Louise Unhjem

 • 11

  God mandag!

  Nå sitter nok mange godt plantet i sofaen etter jobb med en pust i bakken. Endelig er mandagen over, endelig er første dagen av uken ferdig!

  Med det så kan jeg vise dere hva jeg har fått i posten i dag, noe jeg har gledet meg over veldig lenge nå.

  Det kommer sendt fra Nelly.com så klart!

  Dette kaller jeg virkelig gode sko!! Ikke bare er de gode og ha på seg, men de er virkelig gode å gå i! Fargen på skoene gjør så jeg så og si kan bruke dem til absolutt alt. Bare elsker dem!!

  Nå er jeg en person som teller ned dager og uker til sommeren er her. Så hva er ikke bedre med å starte innkjøpet av sommerklærne?

  Denne nydelige playsuiten fra Nelly er lett og få på seg, fantastiske detaljer samt virkelig en sommer boost.

  Får du kjøpt Her

  Nå får jeg ikke akkurat nok av kjoler heller, tror jeg har mangel på både plass og kleshengere her hjemme.. Med det så har jeg faktisk hengt utrolig mange kjoler oppå hverandre!

  Kjolen fra Nelly får du kjøpt Her

  Nydelig kjole, med enda finere rygg! En type kjole du både kan bruke om sommeren, fester og små eventer.

  Nå kan vi bare glede oss til sommeren, her i Bærum fikk vi en smakebit av været i dag. Jeg storkoste meg på tur sammen med Malika på en runde vi går hverdag, men i dag var det enda bedre når solen faktisk varmet i ansiktet. Gud så deilig! Turer i skogen får virkelig stressnivået mitt 90% ned, dette er en terapi for de fleste som kun bruker dagene sine i et kaotisk stress.

  Hvordan har din dag vært?

  Anne Louise Unhjem

 • 18

  Hei og god kveld dere!

  Jeg har et fantastisk tilbud til dere jenter og gutter som ønsker å bidra til markedsføring via sosiale medier.

  Vi ser mange som legger ut bilder med sponset innlegg der dem reklamerer for andre.

  Her kan du også bidra!

  Registrer deg via denne linken

  ---> Inzpire

  her legger du ved din Instagram profil samt blogg, face, Snapchat Osv. Så vil din side komme opp for mulige selgere som ønsker og bruke deg som markedsfører. Når du registrerer deg legger du ved en pris du ønsker.

  Dem vil da sende deg en melding via din profil, det er 100% safe og 100% gratis.

  Hva er ikke verre enn og prøve?

  Det tar deg noen få minutter før du er i gang! Jeg gjorde dette i dag, og kan ikke vente. Spørsmål? Bare og stille!

  I dag har det jo vært morsdag, har hatt en utrolig bra helg med både venner og familie!

  Elsker disse dager ved feiring, middagsbesøk og familietid. Hva er ikke bedre enn og kose seg med de du er glad i? Tilbringe så mye tid med så gode personer som gir deg så mye glede!

  Nå er helgen over og skal si det blir en hard trenings-uke for meg.. hvertfall etter helgens sukkerinntak!

  Etter kun 2 uker med intens trening og sunnere livsstil kan jeg si med hånden på hjertet at jeg har blitt allerede vesentlig bedre form. Det gjør noe med kroppen ved og kun bare endre litt på kostholdet også. ikke nok med det så smaker sunn mat så utrolig godt! Har aldri vært den beste på kjøkkenet, men litt trening og så mye ideer man får av Google så er det plutselig blitt veldig gøy og lage mat! Etter jeg begynte og trene og spise bedre så har huden min fått en helt annen glød samtidig som jeg er kvitt så mye urenheter! Her har du mirakel-kuren for fin hud.

  Håper dere alle har hatt en fantastisk helg. Det har jeg!

  Anne Louise Unhjem

 • 12

  God kveld dere!

  Nå er dere vel nysgjerrige på hva som har skjedd, jeg merker selv at det faktisk begynner og bli ganske så ille. Et stort problem faktisk!

  Jeg bytter bil raskere enn jeg faktisk kjøper klær, og nå er det kommet bil nr 5 i løpet av 3 år.. Utrolig nok så har jeg gått lei, en god grunn eller rett og slett blitt lurt.

  Bil nr 1.

  Denne fikk jeg i 18 års gave av min far, nydelig og utrolig god bil. Audi A3 2008 modell S-line. En bil som tok meg fra A til B, men så var det dette at jeg drev med hest. Så etter 1 års tid måtte jeg bytte til en større bil som kunne trekke henger.

  Så etter jeg kvittet meg med bil nr 1 så gikk jeg over til en Ford Kuga 2010 modell med 4X4. Utrolig flott og ikke minst praktisk bil a dere!! Men så kommer det sommer, jeg hadde vinter bil. Uten henger lappen! Så hvorfor ikke bytte den inn i en cabriolet?? Så deilig!

  Nå som jeg endelig fikk byttet inn i en super Audi A3 cabriolet 2009 modell var alt helt perfekt!! Men der fikk jeg et problem igjen.. Heldigvis når sommeren var over da, jeg hadde bilen min i min X sitt navn. Og når det ble slutt mellom oss etter 4 år så ente bilen min hos han, selvom jeg betalte på den! Men jeg hadde ikke mulighet til og cashe den ut, dermed overtok han alt og fikk en kjempe fin "vinterbil"

  Nå måtte jeg jo ha en ny bil!! Og det ganske så raskt.. Så jeg dro til en forhandler i Oslo som solgte en nydelig Audi A3 2014 modell S-line. Denne SKULLE jeg ha og kjøpte samme dagen.. det var kanskje ikke så lurt, for det var masse masse feil med den.. ikke fulgt opp med noe og små bulker som jeg ikke hadde sett! Vi hadde rett og slett blitt lurt av forhandler da bilen ikke var som vi ble fortalt og nøkkelen sluttet og fungere etterhvert.. Her måtte vi heve kjøpet, og jeg var uten en bil igjen..

  ( dessverre ingen bilder )

  Nå ble jeg desperat, og gikk til verk med og lease en bil.. Heh! Kjempe smart... Jeg forelsket meg i en Audi A3 2017 modell s-line, akkurat som jeg ønsket den! Jeg designet den faktisk selv som jeg ønsket, og den var ikke kommet til Norge enda. Så nå måtte jeg vente i 3 uker, men så heldig som jeg var så fikk jeg låne en bil av Audi i mens!

  Bilen kom til meg og jeg bare elsket den!! Men etter 2 mnd så fant jeg ut (dum som jeg var) at jeg kastet ut penger av vinduet.. på en bil jeg aldri hadde eid og aldri kom til og eie.. Så jeg fikk noen til og ta over leasing avtalen min, og dermed fikk igjen mye av depositumet jeg la inn.

  Jeg ville ha en bil som var min! En jeg ikke trengte å gå og være redd for fikk en ripe.. Hm... hva skulle jeg gjøre nå?

  Jeg hadde verdens beste pappa som ga meg depositum penger på ny bil, så her hadde jeg mulighet til og legge inn endel.

  Jeg ville ha cabriolet igjen, og et annet merke enn Audi!

  Jeg fant den feteste bilen på nettet innenfor min penge grense, BMW Z4 2010 modell !! Jaaa, den skulle jeg ha og det nå!

  Så utålmodig som det jeg var så kjøpte jeg denne bilen, og jeg angrer så absolutt ikke.

  Hvor lenge vil jeg ha denne bilen før jeg merker at jeg trenger mer plass?

  Uff, jeg lover og skjerpe meg.. og jeg skal ta vare på denne! Utrolig fornøyd hvertfall :-)

  Har dere noen fine historier med raske kjøp? :-)

  Ha en utrolig flott kveld!

  Anne Louise Unhjem

 • 4

  Hei dere.

   

  Nå har jeg slitt endel med fet hud en god stund, og med det så har jeg seriøst prøvd ut absolutt alt!! Fra hudkremer til skrubb, ansiktsmaske, damp.. Osv!

  Endelig har jeg funnet den som absolutt gir meg en nydelig glød i huden, mindre fett og samtidig har jeg fått så utrolig ren hud. Man skal virkelig teste seg frem før man finner det som passer deg best, din type hud og samtidig hva du tåler.

  Vi har alle forskjellige hudtyper, og jeg ser veldig mange sitter med ansiktsmaske flere ganger i uken. Dette er ikke bra for huden din i det heletatt! Selv drev jeg ofte med dette, og til slutt så var huden min så sliten og små tørr noen steder, mens andre steder var fet. Dermed måtte jeg roe meg ned og la huden få litt pause og fred, samme med sminke!

  Nå er jeg blitt utrolig flink til og legge fra meg sminke kosten i ukedagene, noe er vel fordi jeg trener endel samtidig som jeg tar solarium på kveldene. Derfor rekker jeg aldri og sminke meg før jeg må ta sminken av igjen!

  Nå skal jeg vise dere produktene som jeg har startet med;

   

  Her kan dere få kjøpt en prøve pakke til kun 200 kr på vita. Helt fantastisk produkt!

  Følger med såpe som du vasker huden med, rensevann og hudkrem til sist.

  Nr 1.

  Vask deg med vann i ansiktet før du smører såpen rundt. Deretter vasker du såpen av ansiktet, du vil merke at huden din allerede kvitter seg med alt av olje du har i ansiktet.

  Nr 2.

  Dette er rense vannet. Bruk en pad som du drar forsiktig igjennom alle områder på huden din, dette trenger du ikke og vaske av igjen.

  Og tilslutt nr 3!

  Dette er kremen, som du påfører etter bruk av nr 1 og 2.

  Serien er uten olje og alkohol, helt naturlig som gir deg en fin glød tilbake igjen i ansiktet. Prøve pakken vil vare i Ca 2 uker, med det kan du fint prøve deg frem før du kjøper serien i store flasker.

   

  Tips eller triks? Fortell meg gjerne.

  Nå blir det trening før en avslappende runde i solarium.

  Ha en super fin dag.

  Anne Louise Unhjem

 • 4

  God kveld dere.

  Helgen har jo vært spennende i seg selv, Heh. En lang fylle dag på fredag, go cart og morsomheter på lørdag. Må si jeg virkelig savner tiden jeg konkurrerte mye hest når adrenalinet kicket inn på go-cart banen i går! Eneste jenta, og likevel blant topp 5!!

  Hesten skal selges, det kan jeg si med hånden på hjertet at det er den tyngste avgjørelsen jeg noengang har tatt.. jeg kommer til og savne henne så utrolig mye, etter 4 år som partner in crime... men nå er hun på topp, og det er da pengene også er på topp. Skal man få igjen mye av det tapte så er tiden inne nå.. Heldigvis så slutter jeg ikke 100%, jeg gjorde en liten investering i et føll i Danmark for 2 år siden. Nå kommer hun endelig til Norge i sommer!

  Dette er starten på et nytt kapittel i livet, og jeg gleder meg virkelig mye.

  Som mange av dere sikkert vet så har jeg slitt endel med depresjoner det siste året. Det har gjort så jeg også har slitt endel med og kontrollere følelsene i kroppen! Jeg regner med at over 40% kvinner i Norge sliter med akkurat dette, og dermed er dagene ekstra vanskelig og gå igjennom når man har så lett for og svinge på humøret.

  Det letteste er og kunne snakke om det, ikke være flau over hva du kanskje går igjennom eller har slitt med. Jo lettere du kan gi av deg selv til andre, jo lettere er det også og kunne forstå.

  Med det så vet man kanskje når en person ønsker og være alene, uten at du skal tro du har gjort noe galt. Jeg syntes det er så lett og kunne dømme folk i dag, bare rett og slett se over en og hver skuldre. Hvordan skal vi da kunne kommunisere med andre uten og tenkte at det er noe rart ved dem?

  Uansett hva eller hvem, så går vi alle igjennom en tung tid. Vi alle som hver sliter med noe som tanker, kjærlighet, sinne, utmattelse, Osv. Lærer man og forstå seg selv, så lærer man også at de gode tingene kommer til de som etterhvert klarer og gi.

  Ta vare på deg selv, og ikke minst andre! Vi driter oss ut, men vi er mennesker med verdier til høye grader i forskjellige str, former og høyder.

  Ha en utrolig flott søndags kveld.

  Anne-Louise Unhjem

 • 6

  Hei dere.

  Det siste året har jeg faktisk vært så dum og gå fra lys til mørk, deretter angret også gått tilbake til lys igjen nå.. DETTE har slitt masse på håret mitt, og dermed har mye falt av.. Vet at B-vitamin skal hjelpe utrolig mye på både hår og negler, men så har jeg ikke akkurat mye mangel på B-vitamin! Her er det rett og slett blitt slitt og brukket av.

  Første dagen jeg gikk fra mørk til lys så brukte jeg bleking på butikken, altså med hette! Virkelig det dummeste man kan gjøre. Når hetten skal av så drar du med deg store mengder hår som sitter igjen. Og dermed har jeg ganske så tykt hår på toppen og "gjennomsiktige" tupper.

  Har lest fra mange andre bloggere der ute at de bruker HairCare, er dette kun sponset innlegg de er nødt til og skrive om? Eller fungerer det faktisk?Vet også at det finnes mange gode hårkur, selv så bruker jeg ofte hårkur som hjelper på mykt og glansfullt hår. Men jeg ønsker gjerne lengden tilbake.

  Jeg har aldri slitt med håret mitt før nå, før den hetta spiste det opp!

  Hva er deres anbefalinger? Hva har dere prøvd ut og hva kan dere fortelle om det?

  Legger ved før bilde, håret er 10-20 cm kortere og mye tynnere nå!

  Ha en super dag.

  Anne-Louise Unhjem