Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hei dere!

Som jeg skrev i går så skulle jeg på photoshoot i oslo, i dag har jeg fått tilsendt noen av bildene vi tok. 
Det var utrolig deilig og leke seg forran kameraet i går, hvertfall når solen stekte.. Små kleint og stå ved operaen på en sånn dag, da er jo alle ute og går tur! Så fikk endel tilskuere.
Dennegangen ble det en sommershoot, og ja.. Jeg hadde så god feeling! Nå vet jeg at sommeren er like rundt hjørnet, sommerklærne er på vei og endelig kan jeg jogge ute! Etter shooten i går dro jeg og en venninne på fellini i Sandvika og tok oss en øl, kunne ikke bedt om en mer chill dag.. 


I dag har jeg vært på joggetur rundt kalvøya også møtte jeg faren min en tur, han sa han hadde en pakke til meg. Så snill som han er så hadde han kjøpt victoria secret sminkepung (eller fler), snus, hudkrem og penger.
Han hadde vært i leiligheten i spania, så kjøper han alltid med noe på vei hjem. Kunne ikke be om en bedre uke hittil!
Nå er jeg kommet meg bedre i form, drømmejobben er rett rundt hjørnet og livet bare smiler!
Merker at jeg har endel energi om dagen, jeg er lys våken kl 0800, og da bare klør det i fingrene.. Jeg må gjøre noe  heletiden! Kanskje det er været? Eller bare en glad jente som gleder seg for hverdag som går? 

Nå får dere en titt på noen av bildene vi tok i går. 
Ha en kjempe fin dag videre!

Rød kjole fra Nelly.com
Hvit kjole fra Bikbok. 
Sko fra Nelly.com
 

 

Ingenting er bedre med litt humor på shoot! 

"Jeg er klar for byen nå!" 

Anne-Louise Unhjem
Instagram - Anneundhjem 

 • 4

  Ja.. Jeg er avhengig! Den sterke følelsen at det tar over hodet ditt, du føler en trang til og bare må! Hva gjør man med den følelsen? Den bare presser seg på, du føler du ikke kan gjøre noe annet enn og høre på deg selv. Du vet ikke helt hva den gjør med deg, men den gjør også noe med viljen din.

  Skal den få lov til og styre over meg? Rett og slett bare ta over kroppen min? Det og måtte være avhengig av noe, det er faktisk helt jævelig.. Jeg får den gode følelsen når jeg gjør det, selvtilliten min er på topp.. Jeg har det bedre med meg selv! Ja, det er snakk om selvtillit. Jeg velger og bruke så mye penger på dette fordi jeg føler jeg må.. Har du hatt den følelsen av og bruke mange timer foran speilet før du kanskje skal på byen? Den gode følelsen du sitter igjen med etterpå, der du er fornøyd med deg selv. Ikke la noen andre ta det i fra deg! Gjør akkurat som du selv vil.

  Jeg er faktisk avhengig av vipper, den deilige følelsen og kunne stå opp hver morgen og føle seg fresh. Jeg trenger ikke engang og sminke meg! Jeg velger og ta meg råd til det, nå som jeg har hatt det et års tid så klarer jeg ikke ta den pausen jeg burde. Bare tanken og gå uten vipper ... Samme med tatoveringer, har jeg først tatt en så klarer jeg ikke stoppe!

  Jeg har en stor Tattoo på låret, magen, begge armene og på hendene. Og mer skal det bli!

  Men jeg er fornøyd :-)

  Er du avhengig?

  Var hos dominika her om dagen, jeg er super fornøyd! Endelig fikk jeg satt på negler også..

  Ha en kjempe fin morgen, nyt været ute så mye dere kan! Nå skal jeg til operaen i Oslo på ny Photoshoot! Bilder vil komme.

  Anne Louise Unhjem

 • 6

  Hei dere!

  Som mange av dere vet så driver jeg med sprangridning (hest), og får en liten stund siden satte jeg henne bort på helfor for en periode så jeg kunne ta meg et fri år! Med en liten klump i halsen at hun skulle dra, men likevel trygg så visste jeg hvem hun kom til. Dette er en jente jeg har fulgt med på en stund, utrolig flink til å ri.

  Nå har det gått 4 mnd snart og hun har allerede fått startet endel klasser, og stolt av og fortelle så har hun vunnet så og si alle klassene!

  Nesten hver helg nå har jeg fått snap med jenta mi og 1.plassering. Så dette er utrolig gøy, blir nok ikke lenge før jeg tar turen oppover og besøker henne tenker jeg. Nå eier jeg også en hest i danmark, hun er kun et føll så hun skal stå der nede til hun blir innridd! Gleder meg veldig til utviklingen av begge to, champions hester :-D

  Nyt været i dag, det er strålende sol og + grader ute! Jeg har allerede vært på en lang tur med malika og Ida, vasket leilighet å bil.

  Anne Louise Unhjem

  Slenger ved et bilde fra spring tour 2015 av meg å classic

 • 6

  Hei!

  Fikk et spørsmål på spørsmålsrunden her om dagen som fikk meg til og tenke litt.. Presset rundt å legge seg under kniven? 


  Er det sånn det har blitt? Skal vi ikke kunne gjøre noe uten at det blir dratt frem som noe negativt? Vi lever jo i 2016, og helt ærlig syntes jeg de voksene rundt dette er de som ødelegger selvtilitten til unge jenter mest. Det er dem som drar frem hvor grusomme ungdommen er blitt, de forteller oss hva vi burde gjøre og ikke gjøre.. Husker når jeg tok restylane i leppene, og mamma fortalte meg hvor grusomt det så ut på meg.. Hvor rar jeg er blitt i hele fjeset! 
  Jeg ble faktisk ganske lei meg, jeg gjorde dette fordi jeg kunne.. Jeg kunne faktisk gjøre noe med meg selv som jeg er fornøyd med! Selvtilitten min er noe med meg selv og gjøre, ikke alle dere andre! Jeg har tatt meg råd til og gjøre noe med meg selv som jeg syntes er fint. Er ikke det lov? 

  Når det kommer til venninner også..  Jeg har hatt vippe extensions i litt over 1 år i strekk, og ja.. Jeg hører det OFTE at jeg burde ta en pause, kanskje jeg burde det for mine egne vipper sin skyld, men dette velger jeg da helt selv? Er du sjalu over det så drit i og kjøp de buksene du har 100 stk av og gjør det selv! 
  Alt dette presset er bare piss, det er media, mamma og venninner som legger dette presset på unge jenter.. Det er media som legger dette ut og fremstiller alle som et dårlig eksempel.. Det er mamma som får meg til og føle meg grusom så jeg vil ta mer i leppene, kanskje rette på dem fordi hun mente det ikke var pent? Når det kommer til silikon, botox og trening.. Du har så mange muligheter, vi som gjør noe for og føle oss bedre jobber for dette! Vi tar oss råd til og føle oss bedre, hvis du velger og dra på kino, spise ute eller kjøpe dyre klær i steden så er dette ditt valg. 

  Hvorfor skal vi som har gjort noe få alt drittet? 

  Jeg kjenner SÅ mange med silikon, og så mange som absolutt må snakke dritt om dem kun fordi dem velger og forstørre noe dem kanskje ikke hadde i fra før? Hvorfor skal det være så stort press for andre? De hadde kanskje mindre enn hva dere hadde før de gjorde noe med det.. 

   

                                               

  Uansett hva dere sier, så kan dere ikke knekke meg! Jeg er langt i fra fornøyd, jeg har strekkmerker, bolleskinn og slitt hår til 100! Skulle gjerne trent bort litt hofter og lår.. Men så lenge jeg er meg selv 100 % så kan dere si hva dere vil.. 
  Alle er pene på hver sine måter, hører dere etter blir faktisk de som har gjort noe mobbet mest.. Det er vi som blir fremstilt dårlig, og det er de voksene som starter presset med og kjøpe dyre klær til sine barn på kanskje 10 år ? Alle har ikke like god råd, men alle kan spare! Gjør det du vil med deg selv, gjør det som føles riktig.. Ikke hva alle andre sier.
  Dere er vakre!

  Takk for meg.

   

  Anne-Louise Unhjem