Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Hei.
Mitt navn er Anne-Louise Unhjem, 21 år fra Bærum. 


Jeg har hovedsakelig drevet hest/sprangridning hele livet, eller så langt jeg kan huske.. Er vel ikke en sport jeg ikke har prøvd ut, men ble litt medfødt da min familie driver med hest. Red aktivt konkurranse ridning fram til i år 2017, da solgte jeg min kjære Classic så jeg kunne fokusere litt bedre på jobb. Jeg sitter fortsatt igjen med en hest (Unghest) i Danmark. Dette er et fremtidshåp!
Jeg har 1 hest og to små pomeranian hunder.

 

Bloggen startet jeg i slutten av 2015, litt som en dagbok.. Men så er jeg super glad i og skive, design, fashion og debatter. Så bloggen er blitt en liten del av livet mitt.
I dag jobber jeg i Hitech Energy, kontorrotte hvor jeg fakturerer arbeid, selger varmepumper og utfasing av oljefyr..
Tidligere hjemmesykepleien, så har medisinkurs del 1 og del 2.

Akkurat nå bor jeg i en leilighet på Vøyenenga i Bærum sammen med min kjæreste.  
 

Jeg er super aktiv jente når det kommer til Instagram, det er kanskje ingen hemmelighet. 
- Anneundhjem

 

                                                            

 

Anne-Louise Unhjem

 • 5

  Alle jenters drøm, langt hår?

  Helt greit at det er fint, men problemet? Jo... Har kjøpt meg en kjempe fin boblejakke, typ glatt på utsiden og da med løst hår i den jakken.. Jeg ser seriøst ut som en heks, eller sånn du ser ut etter du har vært på trampolinen.

   

  Blåser det ute? Regne med at du ikke har kontroll engang på håret, og det er jo så fint når du har fikset det.

   Dette er vel mest et vinterproblem jeg har 6 mnd i året..

  Men gud hvor glad jeg er for at jeg har hår som vokser raskere enn noengang nå. Har alltid vært livredd for frisør eller om noen bare tar i håret mitt generelt.

   

  Nå har jeg farget det håret mitt 100 ganger. At det enda ikke er så slitt er egentlig ganske sjokkerende. Men endel kur i uken samt vi har yacuzzi med saltvann har gjort mye 🎀

   

  Hva gjør du med statisk hår om vinteren?

   

  Nysgjerrig på hvilken kur jeg bruker?

   

   

  Anne Louise

 • 0

  Hei igjen!

  Egentlig veldig sent for meg og skrive noe i det heletatt nå, da jeg skal opp om 4 timer og kjøre hesten over fjellet i morgen tidlig. Men får man ikke sove så får jeg gjøre noe fornuftig ut av det..

  Sikkert noen som har fått med seg at jeg har pomeranian, men ikke bare 1! Har faktisk 2 i hus da jeg har hun ene med en venn. Og det å ha valper i tillegg da!

   

  Gleder meg litt til og utstille dem hvis jeg noengang tar meg tid til det. Utrolig gøy hvis det da skulle gå bra.

  Har alltid drevet med hund siden jeg var liten, men da med alaska huskey og var medlem i Bærum hundekjøreklubb. Og gå fra aktive sledehunder til små dotter du kan ha under armen .. Utrolig at jeg fant ut av det.

  Får prøve og sove litt før en lang reise i morgen, deretter jobb lørdag også byen på kvelden.

  Sov godt!

   

  - Anne Louise

 • 0

  Hei og god morgen!

   

  Utrolig at jeg er våken nå så tidelig når jeg har første dagen fri denne uken i dag, og etter helg jobbing i tillegg.. Men så har jeg to pomeranians hjemme også som må ut.

  Siden det er lillelørdag i dag så tenkte jeg og vise dere en super classy måte og ta en "walk of shame"..

  Og da med en classywalk fra Stayclassy.no

  Husker dagen jeg fikk den i posten og skulle stå på den for første gang.. Aldri har jeg gått raskere ned på telling!! Men tok meg også kun 10 minutter før jeg rullet bortover med stil. 👌

  Hadde broren min på besøk også den dagen med dama, så gikk endel tid på og finne en balanse for alle!

  Og tilslutt! 👊

  Gratulerer med din nye classywalk.

  - Anne Louise

 • 0

  Hei.

   

  For litt over 1 uke siden bestemte jeg meg for og ta et valg.. Et ganske så tungt valg, men samtidig så vet jeg at jeg har gjort det riktige.. Min kjære hest, royal Classic drar!

   

  Jeg har lenge tenkt meg og ta en pause da jeg har drevet med hest aktivt i 10 år, men aldri har jeg klart og ta meg fri.

  Dermed nå snakket jeg med en venninne som har ridd i lang tid, utrolig fink jente som har ridd flere internasjonale klasser! Hun hadde nå en pause og solgt sin hest.. Men som de fleste hestejenter så klarer man aldri og holde seg unna. Dermed fant vi en super løsning!

  Hun tar over classic på helfor for en stund, dermed er hun min.. Men jeg kan fokusere lettere på jobb og utdannelse mens classic og Julie koser seg i klassene.

   

  Veldig god følelse og vite hun har det bra og jeg vet de kan komme langt på kort tid.

   Så vi fikset opp noen sponsorer jeg allerede har som følger hesten og nå også julie i perioden de starter sammen.

   Nå har jo jeg også et føll i Danmark, men hun tar jeg ikke hjem før om noen år da jeg har en super avtale med stald nordic..

   

  Jeg kommer vel mest til og savne classic, men også de gangene vi faktisk slår til med noen fine plasseringer på stevner!

   Men langt nær over er det.. Vi kommer tilbake.   Masse lykke til Julie! Super match, ta vare på stjernen min.

   

  Nå er det natta og jobb tidlig i morgen.  

  GoodNight

   

   

  Anne louise

   

   

   

 • 2

  Hei igjen!

   

  Endelig har jeg fått lagt meg i sengen etter en hard kamp mot fyllesyke i dag.. Samtidig som jeg stresser fordi det er søndag og jobb i morgen. Det og drikke på fredager og dermed ha hele lørdag å søndag og komme seg på til nestegang er en veldig grei plan..

  Akkurat nå bor jeg i en midlertidig leilighet over en garasje hos en venninne.. Og her er det så sykt kaldt, selv med varmeovnen på 30+ ligger jeg med hettegenser, teppe, joggebukse og dyne.. Hadde jo en venninne på overnatting til i dag, når jeg kom hjem i fra byen i går så lå henne med boblejakke! Haha... Skal virkelig bli deilig og flytte til en mye større leilighet med varme i alle gulv..

   

  For en tid tilbake var jeg på fotoshoot med han jeg har kontrakt med. Er ingen spesiell kontrakt, annet enn at jeg får bildene og kan velge selv hva de brukes til. Veldig greit og det er jo gøy og pose litt forran kamera! Jeg velger shoot selv, hvordan bilder vi tar og hvor. Derfor tenkte jeg også og være litt kreativ med bildene.. Så nestegang ønsker jeg og ta bilder med lang hvit kjole på hesten min.

   

  Eller har dere noen forslag til spennende bilder?

  Ha en fin kveld!

   

  Anne louise

 • 1

  Hei alle sammen. 

   

  Dette blir da mitt første innlegg på bloggen, litt blandet følelser ang og starte en blogg... Men håper da og få til litt forskjellig av innlegg..  

  Tilbake til poenget med dette innlegget! Jeg har da meldt meg inn hos spenst Lommedalen.. Utrolig deilig og trene på dagtid, da har vi hele studioet alene som regel.. Har dere noen treningstips?

   

  Føler meg ikke lite dum når jeg kjører bil til trening og hjem... Og dermed bo 5 min unna.. Men lenge leve bortskjemt drittunge.. :-)

  En god smoothie etter trening