Anne-Louise -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hele jula har egentlig gått i ett.. Endelig kan jeg si meg ferdig med julegaver, julepynt og div, men og få opp juletre har jeg ikke enda. Føler ikke helt det er julaften om 3 dager når solen skinner, gresset er grønt og varmen er nærmere 11 grader!

Får ta det med et lite smil og, så slipper jeg og måke taket på bilen min som er cab. Like før jeg finner frem solkremen også!

Nå er det frisøren neste, gjøre seg litt julefin før siste innspurt på julehandelen også trene.

#Godsommer

 • 1

  Her om dagen tittet jeg på facebook og kom over en artikkel om eldreomsorg. Er jo ikke første gangen jeg opplever og ha lest om det, men kjente den stakk i magen så jeg bare måtte kopiere den.

  Selv jobber jeg i hjemmesykepleien, og mange jeg kommer til sier selv at det finnes mange sløve dager fra oss. Jeg skjønner dem godt jeg, vi løper jo nesten inn og ut til hver bruker for og rekke til neste innen tiden. Vi er jo ikke nok på jobb hvis vi ikke bruker den tiden en bruker trenger. Vi er der jo for en grunn, og så mange av dem som sitter alene også, likvel har vi ikke tid til og lytte. Skal kommunen spare penger så vi ekstravaktene får minimalt jobb?

  Jeg har også snakket endel med de eldre som hører dårlig, der de føler en utrygghet hvis det kommer en utenlands som snakker dårlig norsk. Ikke at de ikke er flinke, langt i fra. Mange kommer til norge med en super utdanning innenfor sykepleie fra før. Men hvis en eldre mann/dame hører dårlig i fra før også prøver h*n og forklare hva som er feil og dem da ikke forstår så ser jeg usikkerheten i det.

  Jeg husker jeg var på besøk hos bestefar før han gikk bort. Kom inn på det lille rommet han lå på og utrolig dårlig luft, ikke rent nytt vann.. Jeg spurte hun ene sykepleieren om han får i seg nok veske da vannet var varmt, tydelig at det hadde ligget en stund. Samt bestefar var jo lam, så hvordan skulle han få tak i glasset som sto på et annet bord?

  Jeg spurte også om hun kunne hente ny mygge med vann til han, men da fikk jeg også beskjed om og gjøre dette selv.. Tror han drakk 2 glass med vann etterpå jeg, så mye tilsyn kunne han ikke hatt!

  Det er greit man har mye og gjøre innenfor helsevesenet, men og da ansette flere klarer dem ikke? Spare penger? For de eldre som har jobbet livet av seg så vi skulle få en bra start? Jeg ser selv hvor lite vakter jeg får, og samtidig når jeg er på jobb så er det likevel så mye og gjøre? Jeg startet jo og jobbe som ekstravakt fordi jeg syntes det er en givende jobb.

  Har også lest saker der brukeren får feilmedisinert dosett, er det en sløvhet igjen? Det er en grunn for at de får disse medisinene.

  Her er bilde jeg fant på facebook

  Bare tanken og bilde i sin helhet gjorde så vondt. At den stakkars mannen kun trengte hjelp til toalettbesøk.

 • 4

  Hei!

   

  Fikk spørsmål for litt over 1 mnd siden om jeg kunne være negl modell. Såklart klarer jeg og glemme dette, hadde hun ikke ringt meg 1 time før så hadde jeg helt sikkert ligget og sovet..

   

  Dominika er en super flink dame som legger negler, fikser bryn og vipper! Eneste jeg går til.. Tema var vinter, så her får dere bilde..

   Dominika holder til rett ved stasjonen i sandvika, så veldig lett og finne frem :-)

  I morgen blir det restylane i leppene og påfyll av vipper i slutten av uken, bilder kommer.

   

 • 0

  God lørdag!


  har jeg akkurat stått opp etter en koselig kveld med jentene i går på byen. Typisk at det alltid blir et glass mer enn det jeg orker..

  Nå nærmer det seg snart jul og jeg har fått så mye spørsmål av folk på hva jeg ønsker meg. Problemet er at jeg kan ønske meg noe heletiden resten av året, er jo alltid noe vi jenter mangler av ting.  Men når man får spørsmål om hva man ønsker seg så vet man plutselig ikke lenger
  Er det grunnet samvittigheten våres? At vi ikke ønsker og kreve noe av andre når vi får spørsmål om det? Så det er en god ting da og ikke vite? Mamma kom til meg her om dagen og sa hvis jeg ikke ønsker meg noe snart så bare kjøper hun noe. Og det er jo likegreit, da har jeg heller ingen anelse hva det kan være.

   

  Hvert år sitter den sleipe dama og klemmer på pakkene sine, haha. Alltid like koselig og finne hun alle fire under treet.
  Følte meg utakknemlig når jeg var liten hvis jeg ikke fikk det jeg ønsket meg, eller hvis en venninne fikk noe du også ønsket deg? Man blir jo eldre og lærer og sette pris på hva man har.

   

  Hva kan man ønske seg? Er mye jeg trenger, men som jeg føler at jeg heller kan kjøpe selv..

  #juledilemma

   

   

  Anne Louise

 • 2

   

  Mail - Annelouiseundhjem@gmail.com                                                                                    

  Snapchat - Anlo

  Instagram - Anneunhjem

  Facebook - Anne-Louise Unhjem